קודם כל אני רוצה לברך אותכם על הפורום החם הזה , אחלה פורום .
עכשיו אני רוצה לשתף אותכם ביפיפייה שלי .
זה התחיל ככה- התלחתי ללמוד נהיגה בגיל 16.7 וחשבתי לעצמי איזה אוטו אני יקנה, חיפשתי שתי דלתות כי אני אוהב מכוניות ספורט, הרצתי חיפוש ביד 2 וראיתי אותה:
האהבה שלי לאוטוביאנקי התחילה מגיל ממש קטן, לדודה שלי היתה A112 כחולה שנת 94 אח''כ לאחותה היתה אחת יותר חדשה שנת 85 , שהייתי בגיל 13 אבא שלי רכש אחת כזו יפיפייה לאחר שמצא מאישה שהיתה יד שניה במשפחה צבע אפור מיטאלי.
בהתחלה התלבטתי כי האוטו היה נראה ממשה זוועתי ואני פדנט מאוד, אז לא ידעתי מה לעשות שיגעתי את הבנאדם כן רוצה-לא רוצה .
בסוף החלטתי לקחת אותה ,קניתי אותה מזוג סטודנטים שממש התייחסו לבובה שלי יפה , רק שהיא היתה מוזנחת מבחינה חיצונית , אני קניתי אותה ולא היה לי עדיין רישיון , ישר שמתי אותה בפחחות וצבע כלית , הוצאתי רישיון ובדיוק האוטו יצא גם כן מהצבע וככה הוא היה נראה :
כמובן שהחלפתי ישר 4 צמיגים חדשים ועשיתי לה טיפול ב600 ש'ח כמה שזה נשמע תמוה לביאנקי .
האוטו שתה לי מלא מלא מים עד שהלך הראש לפני יותר מחצי שנה עשיתי לה ראש מנוע וטפו טפו תענוגע לסוע, ממש עולם אחר .
שכחתי לציין שזאתי Y-10פילה שנת 89 מנוע 1.0 5 הילוכים חיסרון יחידי - אין מזגן.
במשך הזמן, אני מחפש כל הזמן חלקים לאוטו וכל הזדמנות שיש אני קונה העיקר שיהיה ,
יש לי בעיה בדשבורד שהוא ממש סדוק , אבל ריפדתי אותו עם בד ולא יצא משהו חוץ מזה אני כל הזמן מוסיף תוספות חיצוניות קטנות פה ושם עכשיו אני בצבא אז טיפה יותר קשה לי, אבל אני לא מזניח אותה בשום פנים ואופן .
טוב הנה תמוות מהזמן האחרון ... תכנון לעתיד ג'אנטים חמודים וקסנון אולי אם אני ישתגע פעם מנוע יותר גדול של פיאט אונו אבל זה קצת בעייתי .
זהו זה הסיפור שלי, מקווה שנהניתים מהתמונות וממנו...
נ.ב
אם מישהו מכיר כזה אוטו לפירוק או משהו שידבר איתי..Y-10