חסרתם!

הבמה שלכם לכל נושאי האספנות בארץ ובעולם

חסרתם!

הודעהעל ידי השושנים » א' אוגוסט 23, 2009 3:59 pm

ימי הסליחות בפתח, בי-ם כבר משכימים לתפילת סליחות המקדימות את יום הכיפורים.
אהיה הראשון לבקש סליחה ומחילה אם פגעתי אפגע או גרמתי למישהו הרגשת אי נוחות.
מתנצל מראש!

דעתי מוכרת וידועה, ואינני נוטה לחסוך את דעתי מאף אחד, כולל יקירי ואהובי נפשי!

טעיתם ובגדול, ירון עכשיו לועס את הגרביים (הנקיים) מרוב זעם, אירית יורקת קליפות גרעינים,
וזאב מישר את הלום הגמיש. אבל...טעיתם!

כאירגון ששם לעצמו אג'נדה מוטורית, הייתם צריכים להיות באירוע, בזכות ולא בחסד.
לא כמוזמנים אלה כקובעים, כי אם יש אירוע מוטורי אני שם! בכוח גדול באותות ובמופתים!

אתם קובעים איפה אתם רצויים ואיפה לא! ולא אף אחד אחר יקבע לכם!
אתם קובעים את ההוויה, ואתם נחקקים בתודעה ..... או שלא...

השארנו את הפוליטקה והמחלוקות בחוץ, הגיעו רוב נציגי המועדונים, ואורחים נוספים, והשיח
שהיה בין השורות, דיבר נגדכם, צברתם הרבה נק' שליליות, כמו שצפיתי!

גם מכאלה שרשומים אצלכם כחברים לצערי,

עד לרגע האחרון קיוויתי שתתעשתו, שתבינו שתיראו מעבר לאירוע עצמו לעבר האופק, שתדעו לצפות למחר לעתיד. ולא לצעד הקטן הבא.

לצערי בחרתם להתחפר, להעלב, ונתפסתם אצל כולם לא טוב, טעות!

אני יכול לנסות להבין, את הפגיעה, את העלבון האישי, כאירגון אסור לכם להביא את הרגש
האישי לדיון הציבורי. אסור לרגשות להשפיע על ההחלטות!!!

אתם צריכים לראות ולהראות, גם במגרש הביתי וגם ובמיוחד כלפי חוץ, הפכתם את עצמכם
בהינף יד, ללא רלוונטיים, קטנוניים, גם כאלה שתמכו בכם בגלוי או בסתר הרימו גבה.

מאירגון שאמור ליצג אותי אני מצפה לכוחנות חיובית ולא התחפרות, האג'נדה היא טובת רכבי האספנות והתרבות המוטורית ולא שום שיקול זר אחר!

חטאת בדיוק במה שהאשמם את האחרים, ובגדול, כל הסולמות לרדת מהעץ הוגשו לכם
בחרתם להיות אליטה אחרת, קדושים מעונים, או כל דבר אחר.
במבחן האמיתי נכשלתם, ואם תבקשו היום להיתפקד מחדש ולחדש חתימות, אני צופה בעייה!

ביום פקודה מי יתייצב? מי יכיר, ומאיפה יבוא הדור הבא אחרכם? שיחקתם לידים זרות!

כואב לי ליראות את זה היום, לפעמים צריך לדעת לעשות מעשה שבדיעבד ניראה קשה ולא
נכון, אבל במבחן הזמן מראה על גדולה וכוח.

בחרתם ואני מכבד את בחירתכם, אבל טעיתם בגדול! הבקעתם גול עצמי!

ועכשיו אני מחזיר אתכם חזרה לתחילת השירשור.

סליחה אם פגעתי אבל זאת דעתי, ודעתי בלבד, אתם לא חייבים לקבל אותה-רן
סמל אישי של המשתמש
השושנים

הודעהעל ידי ירון פ. » א' אוגוסט 23, 2009 4:33 pm

רן - רצונו של אדם כבודו.

אל חשש....אצלנו לא ימחקו/יחסמו/יכניסו למעקב :wink: :lol: אתה יכול לומר את דעתך בקול רם ואנו נשמע.

אתה חושב שטעינו - זכותך. אני לא חושב כך וזו זכותי. מלכתחילה אמרנו שנפעל בנועם, לא נגיע להיכן שלא נעים לנו או להיכן שאין אנו מרגישים רצויים בו (אנו לא נתגנב ולא נזדחל לשום מקום). בכל מקרה אני חושב שגם "אתם" (הגוף הירושלמי) צריך להסיק מסקנות ממה שקרה - ואולי להבא תנהגו אחרת ולא תגרמו לאחרים להרגיש לא רצויים.....
אוסף כלי רכב ללא ליאות.
סמל אישי של המשתמש
ירון פ.

הודעהעל ידי השושנים » א' אוגוסט 23, 2009 8:10 pm

אירית, חבל שבחרת להאחז בפינות, להתעלם מהמסר, ולעצום עיניים חזק...
רצונך לשייך אותי למישהו או משהו הוא עינינך הפרטי או פחדך בלבד,
עצם האמוציות שאת מקדישה לכל שורה ופסיק שכתבתי, כבר מפריע לך להקשיב.

ואם את בוחרת לאחוז בחרב סבבה, אני בטוביה לוגם בירה....

אם לא השכלת להבין, אחרי האירוע בשישי נוצרה מציאות חדשה, שהייתם צריכים
להיות חלק גדול בה! אבל שכחתם להסתכל קדימה לאופק, או אולי הכעס קצת טישטש
את המציאות...

אולי לא ברמה של שינוי תקנות אספנות אבל ברמה של יכולת השפעה עתידית!

אני יודע שאת לא ממש מאמינה, אבל בהגדה של פסח נאמר על הרשע:
"כיוון שהוציא עצמו מהכלל כפר בעיקר, ואם היה במצריים לא היה נגאל"

את יקיריתי הזועמת, בחרת להוציא עצמך מהכלל, ולא מהסיבות הנכונות!

ובואי נעמיד דברים על דיוקם, אף אחד לא התעסק בכם, כולם התעסקו בכולם.
כי בעתיד, המשותף יהיה רב על הניבדל, ואת זה כולם השכילו להבין...
בעצם כימעט כולם.

ואם כבר התעסק בי, הרי שלארועים שלכם לא הגעתי מסיבות טכניות גרידא
ולא מתוך אידאולוגיה, או שברים ממנה.

אגב ממתי פיצוח גרעינים משייך אותך לשוכני עיצים ושניצ'ל ווינאי לנבחרת של האלוהים?

גם להבא אני אזכיר אותך ולך שוב ושוב בכל פעם שאחשוב שעשית טעות או בחרת בדרך לא נכונה
כפי שעשיתי בעבר ואעשה גם בעתיד-לאף אחד אין מונופול על האמת או על אידאולויגה !

את לא חייבת להתיחס לשטויות שלי- רן
סמל אישי של המשתמש
השושנים

הודעהעל ידי ירון פ. » א' אוגוסט 23, 2009 9:14 pm

רן אני חייב לפתוח את תגובתי בהסתייגות.....הסתייגות ממה שהשירשור הפך (לצערי לא היחיד)...הפך להתנגחות אישית (ע"י אנשים שנוטים לעשות כן בעיתות מצוקה), שאני לא לוקח כל חלק בה. מבחינתי שלי לא משנה מה תאמר וגם אם אחשוב שאתה טועה אתה עדיין ידיד ורע ובעל צרכים תחביביים דומים לשלי.

עריכה - לצערי בשירשור הנוכחי נמחקו מס' תגובות שכנראה מלכתחילה היו מיותרות. רק אציין כי התנהגות שתפגע בפורום ובמשתמשים בו לא תעבור לסדר היום ולא משנה על ידי מי!!

ולגופו של עניין - אל תציג את החלטתנו כנקמה או ככעס, האמן לי האנשים שמונעים מכך אינם לוקחים חלק מהותי בהחלטותינו.

וסקרנת אותי במיוחד בציטוט הבא - "אם לא השכלת להבין, אחרי האירוע בשישי נוצרה מציאות חדשה, שהייתם צריכים
להיות חלק גדול בה! אבל שכחתם להסתכל קדימה לאופק..."

איזו מציאות חדשה נוצרה? מעבר לאירוע שערכתם בניהול של גוף שחלקכם אינו חבר בו?[/b]
אוסף כלי רכב ללא ליאות.
סמל אישי של המשתמש
ירון פ.

הודעהעל ידי השושנים » א' אוגוסט 23, 2009 11:10 pm

עניתי ישירות לאירית, על דבריה אלי, משום מה נמחקו הדברים???
וואו, משהו כאן לא מסתדר לי, פעמים בדקתי איפה אני נימצא!

וכן ירון, תאמין או לא יש מציאות חדשה, ימים יגידו!

עכשיו נישאלת השאלה לאן הולכים מכאן - רן
סמל אישי של המשתמש
השושנים

הודעהעל ידי ירון פ. » א' אוגוסט 23, 2009 11:12 pm

השושנים כתב:עניתי ישירות לאירית, על דבריה אלי, משום מה נמחקו הדברים???
וואו, משהו כאן לא מסתדר לי, פעמים בדקתי איפה אני נימצא!

וכן ירון, תאמין או לא יש מציאות חדשה, ימים יגידו!

עכשיו נישאלת השאלה לאן הולכים מכאן - רן

לעניין התגובות שנמחקו - הן נמחקו על ידי אומרם!!! ולא ע"י צד ג' כלשהוא (אני כמובן מתנגד למחיקות שהורסות את מבנה השירשור)

אני קיוותי כל הזמן שנלך יחדיו....אבל אתה כנראה לא כל כך מעוניין :cry:
אוסף כלי רכב ללא ליאות.
סמל אישי של המשתמש
ירון פ.

הודעהעל ידי רועי צוקרמן » א' אוגוסט 23, 2009 11:27 pm

ירון פ. כתב:רן אני חייב לפתוח את תגובתי בהסתייגות.....הסתייגות ממה שהשירשור הפך (לצערי לא היחיד)...הפך להתנגחות אישית (ע"י אנשים שנוטים לעשות כן בעיתות מצוקה), שאני לא לוקח כל חלק בה...

ולגופו של עניין - אל תציג את החלטתנו כנקמה או ככעס, האמן לי האנשים שמונעים מכך אינם לוקחים חלק מהותי בהחלטותינו.

לא לעניין.
רועי צוקרמן
צוות הניהול

הודעהעל ידי ירון פ. » א' אוגוסט 23, 2009 11:31 pm

רועי צוקרמן כתב:
ירון פ. כתב:רן אני חייב לפתוח את תגובתי בהסתייגות.....הסתייגות ממה שהשירשור הפך (לצערי לא היחיד)...הפך להתנגחות אישית (ע"י אנשים שנוטים לעשות כן בעיתות מצוקה), שאני לא לוקח כל חלק בה...

לא לעניין.

רועי תגובתי הייתה בעקבות תגובות שכבר אינן קיימות כאן(לא של רן) .....ומכאן שאתה מתייחס לתגובתי ללא הקשר המקורי שלה.

זוהי הסיבה בדיוק מדוע מחיקת תגובות גורפת הורסת את היכולת לנהל פורום!!!!
אוסף כלי רכב ללא ליאות.
סמל אישי של המשתמש
ירון פ.

הודעהעל ידי רועי צוקרמן » א' אוגוסט 23, 2009 11:32 pm

ראיתי את התגובות שנמחקו.

לצערי אף אחת מהתגובות בשרשור הזה, כולל ההודעה המקורית, לא מכבדת את כותביהן.
רועי צוקרמן
צוות הניהול

הודעהעל ידי ירון פ. » א' אוגוסט 23, 2009 11:35 pm

רועי צוקרמן כתב:ראיתי את התגובות שנמחקו.

לצערי אף אחת מהתגובות בשרשור הזה, כולל ההודעה המקורית, לא מכבדת את כותביהן.

אולי אתה ראית את התגובות שנמחקו אבל אני לא בטוח שהאחרים הספיקו - בכל מקרה כל אחד יכול להביע את דעתו כל עוד זה נעשה לגופו של עניין.
אוסף כלי רכב ללא ליאות.
סמל אישי של המשתמש
ירון פ.

הודעהעל ידי zeev » א' אוגוסט 23, 2009 11:39 pm

אודה חשבתי רבות אם בכלל להגיב למה שכתבת כאן למרות שמן הראוי להגיב למילים אשר מתארות תמונות כל כך קשות , מה שהביא להחלטה לכתוב שורות אלה הוא שירבוב שמי אל תוך האשמותיך שהן חסרות שחר מהטעם הפשוט שהעובדות לא ידועות לך , וטוב שכך .
אתה מקדים רן ומבקש סליחה מראש על הסחי שאתה עומד לשפוך עלינו בשורות הקרובות , וממי אתה מבקש מחילה ? מאלוהים כמובן ,אתה מבקש מחילה על מה שאתה עומד לעשות ביודעין ? לא על זה מוחל ריבון עולם ,וזה למרות שכתוב אל רחום וחנון .
אתה כותב לנו שירון אוכל גרביים , ירון מתכנן בימים אלה טיול נפלא , האמן לי אין לו זמן לשטויות , אירית עסוקה עד מעל הראש בתכנון הדירה החדשה אליה היא תעבור בקרוב , ורק אני נשארתי עם אותו לום שהתכופף כבר מזמן .
אתה כותב כמה נתפסנו לא טוב , אולי , אבל בסביבה עליה אתה מדבר היו לנו ודאי מעט אוהדים , ועל קבוצה אין לדבר בכלל .
מה אתה אומר רן ? נחזור מעט לעובדות ? ואם אכתוב לך שלפני שבועיים בדיוק , ביום ראשון בערב התקשר אליי היו"ר שלך לשיחה ידידותית למדי בנושא האמור שאת תכנו לא אפרט ורק אציין שההבטחה לא קוימה למרות ששאלתי פעמיים האם דברי ברורים ? אתה רואה איפוא שחבריך החדשים ישנים לא תמיד יכולים או רוצים לעמוד אפילו בסיכום אותו הציעו בעצמם .
אין ספק רן עשית להם שרות , והם כעת מחככים ידים בהנאה , אבל אפילו היו"ר הנכבד לא יכחיש את תוכן השיחה איתי , ולא רן , אנחנו לא היינו צריכים להיות אצלכם , ואכן לא היינו , ומוטב כך .
אכן נוצרה לטעמי מציאות חדשה אבל זה קרה לפני קצת יותר משנתיים עם הקמת אספני הרכב הארציישראליים , לידיעתך יש אצלנו עוד אנשים שמשפיעים חבל שלא כללת גם אותם , אין ספק שהיית מוצא משהו כדי להאכיל או להשקות גם אותם לי נראה שיש לך די והותר .
שלא לפרוטוקול אבל את אשר על ליבי . מאד התפלאתי על מכתביך , אתה ודאי זוכר מה שאמרתי לך בשיחתנו לפני כחודש , לא נראה שטעיתי .
אמר פעם הנשיא האמריקאי פרנקלין דלנו רוזוולט - אני מעדיף למות על הרגליים מאשר לחיות על הברכיים . אני כל חיי משתדל ללכת ברוח דברים אלה עם כבוד לאחרים במידה והם ראויים לכך . ואתה ? זאב
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי רנצ'וק » ב' אוגוסט 24, 2009 5:06 am

אקדים ואומר, זה הולך להיות ארוך, אך קיצרתי בשל השעה וההתחשבות בקוראים.

רן,
גם אני הצטערתי ולא הסכמתי עם ההחלטה של חברי אך כיבדתי אותה, במיוחד לאחר שידעתי את הפרטים אותם הזכיר זאב על ההזמנה וההחלטות שהתקבלו לגבי אופן נתינתה.

אני הגעתי לארוע, כחבר אישי של יוני, כחובב רכב, כחבר החוג הירושלמי ובגאון כחבר מוצהר וידוע ב IVC.
השתייכותי, מיקומי ודעותיי ידועים לכולם ואין הדבר מנע כבוד הדדי בין הבאים ואף הוזכר קבל עם בארוע.

את המחלוקות כולן, הנחנו בצד למשך הארוע. דעותיי היו ונשארו כבעבר ודבר לא השתנה.

אני חושב, כי עלינו לזכור מי ומה היו הסיבות להקמתו של IVC. לא מדובר כאן על קבוצת מורדים שפרשו על מנת לחסל את הגוף ממנו פרשו, אלא על קבוצת אנשים נכבדת, שעשתה ותרמה לגוף ממנו פרשה בשל פרשיה מבעישה והטיפול השנוי במחלוקת שניתן לה.

אין מקום לאיבה השוררת כיום. יש מקום לקדם שיתופי פעולה ולהבין שאת הילוד (IVC), לא ניתן להשיב לבטן אימו. חשוב גם לזכור כי כולם הגיעו מבסיס של חברות ושותפות לתחביב, שימורו ודאגה לעתידו. אך ראשית, יש להנמיך באופן מיידי את גובה הלהבות ועוצמת האמוציות, תוך סתימת הפיונים הקטנים (והמושתנים), מחרחרי המלחמה הבוחשים בסיר של חרא, על מנת להטיל רפש, לעורר מהומות ולסכסך בכדי להכניס, ולו במעט, עיניין בחייהם הריקניים והכל על בסיס בדיות ושקרים.

אני מאמין כי עם נכונות ורצון טוב, ניתן לפתור הכל על כוס קפה. אני קורא מכאן, לראשי הגופים, שהינם מבוגרים ומכובדים ( ובבסיסם חברים מן העבר), לקחת אחריות ולגלות מנהיגות וגדלות רוח, לשבת ולשקוד על קירוב לבבות (לא אחוד שורות) אמיץ ואמיתי, למען עתיד תחביבנו ולמען אוירה נעימה וחיובית.

ביקורת כשיש וקשה ככל שתהיה, צריך שתינתן ותשמע, תוך הקפדה על נתינתה לגופו של עיניין ולא לגופו של אדם.

לילה טוב (בעצם כבר לא),

רן.
רנצ'וק

הודעהעל ידי אומי5 » ב' אוגוסט 24, 2009 6:58 pm

בהחלט חסרתם
אני לא יודע מה גרם לכם לא לבוא .

אני כן יודע שנשארתם/נו בחוץ, כן אני מופיע ברשימות של IVC .
IVC כגוף נעדר מארוע כלל מועדוני , היינו שם עם החיפושיות , היו גופים אחרים , והיו פרי לנסרים .
אותם פרי לנסרים נחשפו למועדון החמש ולא לIVC וחבל מאוד.

אני מקווה שבעתיד תבחרו כן להגיע .

יום טוב
אומי
תנו לחיות לא טעימות לחיות
אומי5

הודעהעל ידי y9853 » ב' אוגוסט 24, 2009 7:48 pm

חסרתם גם לי.
היו הרבה אנשים בהשקה, ובהחלט נפקד מקומכם עימנו.
למרות שהוזמנתם (נכון, לא היו כתובות בהזמנה האותיות המפורשות IVC, אלא היא היתה מופנית לכלל המועדונים), מיאנתם לבוא, וחבל.

באופן אישי, אני מצטער שלא באתם.
חלק ממטרות ההשקה שלי היו קירוב לבבות. אני חושב שבאירוע זה כן קרה, אך בחרתם להתבדל, שוב, לצערי הרב, ולא לקחת חלק בקירוב לבבות זה.

מקווה מאוד לפגוש בכם באירועים הבאים.
y9853

הודעהעל ידי zeev » ב' אוגוסט 24, 2009 11:48 pm

לחברנו המצטערים : לצערי אין לי משהו חוץ מלהפנות אתכם לתגובה אותה כתבתי לחברי רן שושני בשרשור זה .
אודה , היו שחיככו ידים בהנאה על אי נוכחותנו , אבל לנו עדיף כך , אם גם לאחר הקריאה הנוספת לא תבינו או תהינה שאלות נפתח את הנושא שוב . שיהיה לילה טוב . - זאב
נערך לאחרונה על ידי zeev בתאריך ב' אוגוסט 24, 2009 11:51 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.
zeev
צוות הניהול

הבא

חזור אל פורום אספנות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים