תגובות לאירוע ההצדעה ב-CF

הבמה שלכם לכל נושאי האספנות בארץ ובעולם

הודעהעל ידי ירון פ. » ה' אוגוסט 13, 2009 2:59 pm

שמר גם אני נהגתי להנות עד מאד משהייתי בקארזפורום. האמת, לדעתי האישית המנהלים "עשו" את הפורום, הרמה האישית, חוש ההומור ולעיתים הידע עשו את ההבדל.
עזיבת מנהלים רבים ביניהם אתה ורועי צוקרמן ללא ספק פגעה באיכות הפורום.

אני הייתי שותף מלא לכתיבת ההכרזה המופיעה בדביק בראש פורום האספנות וההופכת אותו (לכאורה) לפורום פתוח לכל. הלכה למעשה מי שאינו עולה בקנה אחד עם רצון מנהליו (והאמת ללא קשר לכללים כלל), נמחק לאלתר!!!!
אני אישית לא כותב יותר בפורום האספנות

:cry: ולו מהסיבה כי איני מרגיש בנוח תחת ניהול דיקטטורי!!! ההתנהלות בפורום האספנות הייתה פן המייצג למעשה את התנהלות הגוף המנהל (מועדון החמש) כולו (והאמן לי שהייתי "קרוב" לצלחת מספיק בשביל להכיר את הנפשות הפועלות ואת ההתנהלות בכללותה).

מאז ומעולם גרסתי שפורום האספנות צריך להיות ליברלי יותר משאר הפורומים מחד גיסא ולהיות תחת ניהול אובייקטיבי מאידך גיסא - לצערי שני הדברים לא קרו ואני......גם נמוגתי לי.

אין לי טענה לשלומי ועומר - סה"כ הפורום שייך להם והם גורסים שהניהול הבלעדי של מועדון החמש מוסיף.........זכותם.
אוסף כלי רכב ללא ליאות.
סמל אישי של המשתמש
ירון פ.

הודעהעל ידי AKICHU » ה' אוגוסט 13, 2009 6:28 pm

ואציין באהדה ובהערכה בנוסף לאחרים גם את עמית דים.

בפעמים שאני נכנסת ל-CF בעיקר על מנת לעדכן לגבי אירועי IVC את קהל החובבים שבהערכה גסה 90% מהם אינם חברי מועדון החמש ובעיקר בגללם, אני נתקלת באותה הגדרה שירון מציין שהיה שותף לה - ובכל פעם מחדש זה גורם לי לגיחוך. דר"א בגלל אותם 10% חברי מועדון החמש שקובי מילוא איים שיעזבו - CF יתמוטט כמו אז גם היום, ושום פורום אמהות וורוד לא ממש יפצה על ""הנזק הרב"" שיגרם בגין נטישתו.

בנוגע לאירוע שבכותרת פה - כל תגובה של " אני מגיע" נמחקה לאלתר בתירוץ שזה נוגד את כללי הפורום - שלושת המנהלים שם הכחישו כל אחד לחוד שהוא עומד מאחורי המחיקות מענין :roll:
אבל אחד מהם מכר את האחרים

שימו לב איך השירשור הזה חמק מעיני הדיקטטורה הנאורה
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=275463

אבל יש גם צד טוב
IVC איננו גוף שמספק לחם שעשעועים, אבל אנו מקיימים מעת לעת אירועים ובשנתיים האחרונות האירועים שלנו התאפיינו "בסימן של...." בהם נתנו במה לסוגת כלי רכב מסויימת

מועדון החמש החל במפגשים דומים

IVC נתן במה גם למועדונים אחרים - לא במטרה לספחם נהפוכו - דאגנו ועודדנו את התרבות המוטורית שלהם

מועדון החמש בימים אילו בחיזור מאומץ אחרי מועדון FS שרק לפני חודש קראו לו חלקם "חולגנים קיינה תרבות"

שלומי ועומר ובקיצור שלומר זכותם לנהל את CF כראות עיניהם ואני מסכימה אתך לחלוטין ש- CF היה מבטיח ביותר- עד שאימת הרייטינג הנסוג התחילה להשפיע על הזוג

תנו לדברים לעבור ממול
אירית
טיפ לחיים : אף פעם אל תטוס בחברת תעופה שטייסיה מאמינים בגלגול נשמות
אושר משמעו: בריאות טובה וזכרון דפוק .
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי ירון פ. » ה' אוגוסט 13, 2009 7:29 pm

הפעילות והמדיניות העכשוית של מועדון החמש אינן מענייננו כלל (ואני לא מוצא סיבה לדון בכך כלל). ההתייחסות בשירשור זה נוגעת לניהול פורום האספנות בקארזפורום כיום ובעבר - כלומר מה שעלול לחוות על בשרו כל מאן דהוא שרק חשק בדיונים ובתגובות בפורום הגדול בארץ.

אני גם לא מוצא סיבה להשוואת IVC לכל גוף אחר - עלינו להתרכז בפעילותינו ותו לא!!
נערך לאחרונה על ידי ירון פ. בתאריך ו' אוגוסט 14, 2009 11:59 am, נערך פעם אחת בסך הכל.
אוסף כלי רכב ללא ליאות.
סמל אישי של המשתמש
ירון פ.

הודעהעל ידי רועי צוקרמן » ה' אוגוסט 13, 2009 10:35 pm

מסכים עם ירון. אני לא כועס על מועדון ה-5 על-כך שהוא נוקט ביד קשה כדי לשמור על השם שלו בפורום. זה טבעי.
אני כועס על קארספורום שמאפשר את היד הקשה הזו, על חשבון הגולשים (הרוב השקט...) שאינם חברי מועדון.

מעבר לכך, אני לא רואה צורך להתעניין במה שקורה במועדון ה-5, מי אמר למי ולמה, ואיזה אירוע הם עשו ובעקבות מה.
כל עוד הפעילויות שלהם לא פוגעות באספנות כפי שעשו בעבר, מבחינתי שיהיה להם לבריאות.
רועי צוקרמן
צוות הניהול

הודעהעל ידי שמר » ה' אוגוסט 13, 2009 11:03 pm

העניין הוא שזו אינה יד קשה בכלל (אני מאלה שדוגלים בשיטת הדיג עם לחם ונבוט, תשאלו את רז), אלא יד המשרתת את האינטרסים של אותם אלה שיושבים על "כס השלטון".

ביקורת על הנהלת מועדון החמש נמחקת ביד גסה תחת התירוץ של "נוגד את כללי הפורום", למרות שהביקורת אינה נוגעת לחלוטין לאופן ניהול הפורום, אלא ניהול המועדון ועינייניו.

לטעון שזה בניגוד לחוקי הפורום זו אחיזת עיניים. אלה שני דברים נפרדים.
שמר

הודעהעל ידי AKICHU » ו' אוגוסט 14, 2009 6:30 am

אני מסכימה עם ירון וגם עם צוקי (לשם שינוי) שעיניני מועדון כזה או אחר אינו נוגע לנו, אבל כאשר מדיניות של האחד מתנגשת בהתנהלות של האחר מפריעה לו לתרום בתחומו לקהילה ולביטויו האישי בין אם זה באמצעות משתמש רשמי או משתמש רגיל, כאן זה כן מענינו לדעתי.

כל זמן שפורום אספנות ב-CF מוגדר כפורום רשמי של...., וזה לא סוד שיש הסכם אוטונומיה בין מועדון החמש ל-CF, זכותו המלאה של מועדון החמש לנקוט בכל דרך שיבחר על מנת לשמור על המונופול שהוא דוגל בו בתחום, גם אם זה במחיר של מחיקת הודעות/חסימה/מעקב וכל פעילות בטחונית אחרת.

אמרתי גם שיש גם דברים חיוביים וציינתי חלק מן התרומה של IVC שאחרים אמצו אותה גם.

ושוב לדעתי, לו היה פורום אספנות שייך ל-CF ולא לשום מועדון אחר, אני בטוחה שהדברים היו נראים אחרת

אירית
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי ITURBO magazine » ו' אוגוסט 14, 2009 8:20 am

שלום לכולם

אם יורשה לי, ברצוני להעיר דבר מה. תודה.
קראתי את השרשור עד כה.
ועליי לציין כי ישנו מספר רב של אספניי רכב
שאינם רשומים או בכלל מעוניין להרשם
למועדון אספנות זה או אחר.
בזמן שהוא צופה מן הצד בכל האינטריגות
הוא נהנה לקום בבוקר להכנס לרכב האספנות שלו
"בלי מחוייבות" לאף מועדון זה או אחר.
אלה רובם האספנים שנשארו "טהורים".
ונהנים מהתחביב ברוח טובה.

אני מבין כי I.V.C, ניגזר ממועדון ה-5 ומאס בהנהגתו
ולכן הקמתם גוף משלכם שהוא יותר "אמיתי" ממועדון ה-5.
ובכלל מאס בהתנהלות ה"קלוקלת"(בלשון המעטה) ב CF.
הויכוח לא יגמר לעולם ותמיד ישאיר צלקת ל-2 הצדדים.

הבהרה נוספת
דבר נוסף :אין אני לוקח כאן שום צד
מאחר ואין לי שום קשר למועדון זה או אחר
ואין לי בכלל רכב אספנות.
למרות שאני אוהב רכבי אספנות(משנות ה80')

ושיהיה לכולם סופ"ש מהנה.

בברכה
אילן פייביש
סמל אישי של המשתמש
ITURBO magazine

הודעהעל ידי V8_וחצי » ו' אוגוסט 14, 2009 10:09 am

ישה כתב בזמנו דבר מאוד חכם בCF,
הוא בעיקרון אמר שבני שהוא מנהל הפורום, לא יכול לנהל את הפורום בצורה אוביקטיבית כאשר הוא גם בני דובר מ"ח והוא גם בני חבר וועד מ"ח.

עכשיו, CF ניסו להציג מספר פעמים את פורום האספנות כבית פתוח לכל אספן באשר הוא ללא שיוך מועדוני. כמובן שזה היה בולשיט אחד גדול, כיוון שההנהלה שם היא של מ"ח, אם משהו נאמר נגד מ"ח הוא מיד נמחק וכמובן שאירועים שהם לא של מועדון החמש זוכים ל"חוקי גטו" מיוחדים באשר לכמה פעמים מותר להקפיץ אותם, מה מותר להגיב שם וכו...

אני מאוד מבין את צוקי ושמר כאשר אמרו כי הגיעו מים עד נפש, וכרגע גם אני לא רואה את CF כאותו מקום שהיה מוכן לקבל כל אחד ולחלוק איתו ידע והיה בית ווירטואלי בעבור כל חובב רכב ולא מעט בזכות מנהליו ומשתמשים אחרים שהחליטו ובצדק כי CF כבר לא אותו מקום שהיה כאשר הם הצטרפו אליו.
סמל אישי של המשתמש
V8_וחצי
Original Gangsta

הודעהעל ידי zeev » ו' אוגוסט 14, 2009 12:30 pm

מר פייביש כתב שהקמנו גוף " אמיתי " אתה טועה מר פייביש אנחנו הקמנו גוף אמיתי וכזה הוא ישאר .
עוד אוסיף , אותם מחזיקי רכב אספנות " טהורים " כהגדרתך למי בדיוק יפנו לעזרה בעת צרה ? זה מאד קל להכריז " אני לא תומך באף אחד " ובעת צרה לרוץ לבקש עזרה , כבר היו דברים מעולם , ועוד יהיו . ותחשוב על זה . - זאב
נ.ב. אתה כותב מאס בהנהגתו ? נו שויין שיהיה , מומלץ לקרוא מעט על הפרשיה בעניין התקינה לרכב אספנות , והידועה יותר כפרשת נמרי - קיפניס , אין ספק יעסיק אותך לשבוע הקרוב . קריאה מהנה .
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי ITURBO magazine » ו' אוגוסט 14, 2009 3:07 pm

zeev כתב:מר פייביש כתב שהקמנו גוף " אמיתי " אתה טועה מר פייביש אנחנו הקמנו גוף אמיתי וכזה הוא ישאר .
עוד אוסיף , אותם מחזיקי רכב אספנות " טהורים " כהגדרתך למי בדיוק יפנו לעזרה בעת צרה ? זה מאד קל להכריז " אני לא תומך באף אחד " ובעת צרה לרוץ לבקש עזרה , כבר היו דברים מעולם , ועוד יהיו . ותחשוב על זה . - זאב
נ.ב. אתה כותב מאס בהנהגתו ? נו שויין שיהיה , מומלץ לקרוא מעט על הפרשיה בעניין התקינה לרכב אספנות , והידועה יותר כפרשת נמרי - קיפניס , אין ספק יעסיק אותך לשבוע הקרוב . קריאה מהנה .

:P
אני חסום ב CF
אילן פייביש
סמל אישי של המשתמש
ITURBO magazine

הודעהעל ידי שמר » ו' אוגוסט 14, 2009 7:07 pm

אז אי אפשר להגיד שעשיתי רק דברים רעים בתור מנהל ב-CF.
שמר

הודעהעל ידי ירון פ. » ו' אוגוסט 14, 2009 8:31 pm

שמר כתב:אז אי אפשר להגיד שעשיתי רק דברים רעים בתור מנהל ב-CF.

אני רואה שאתה שוב מתחיל להנות. :lol: :lol:
אוסף כלי רכב ללא ליאות.
סמל אישי של המשתמש
ירון פ.

הודעהעל ידי AKICHU » ו' אוגוסט 14, 2009 10:30 pm

עשית דברים רעים שיימר, אבל מי קובע שזה רע?
אירית
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי zeev » ו' אוגוסט 14, 2009 11:18 pm

אתה חסום , מר פייביש ? במה חטאת ? או שמא יש כאן יד של הדיקטטורה הנאורה ? - זאב
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי שמר » ש' אוגוסט 15, 2009 9:06 pm

AKICHU כתב:עשית דברים רעים שיימר, אבל מי קובע שזה רע?
אירית

ילדה אחת אמרה לי פעם (כשהייתי צעיר ויפה):
When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I even better... :twisted:
שמר

הקודםהבא

חזור אל פורום אספנות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 6 אורחים