הדיקטטורה ב קארספורום

הבמה שלכם לכל נושאי האספנות בארץ ובעולם

Re: הדיקטטורה ב קארספורום

הודעהעל ידי kobyiso » ש' נובמבר 07, 2009 1:15 pm

בגלל הכבוד שיש לי כלפי זאב שביקש אישית שאני ארגיע
אני לא אמשיך להגיב שירשור הנל,את דברי אמרתי והמסר עבר.

רק דבר אחד אני לא מבין חן? למה אתה ובני הולכים מכל מקום :lol: :lol: :lol:
FACE THE MUSIC
סמל אישי של המשתמש
kobyiso

הודעהעל ידי שמר » ש' נובמבר 07, 2009 1:35 pm

קובי,

הזכרת מקודם ש"שיסו אותי בך".

אף אחד לא שיסה אותי, האמן לי שאני יודע לנשוך מצויין גם בלי קריאות "סי-בו !".

עם כל הכבוד, וגם כשאתה צודק, השפה שבה אתה משתמש לא ראוייה ולא מוסיפה לך שום דבר, אלא להיפך - מעוררת כלפיך אנטגוניזם.

חבל שאתה משתמש בשפה כזו, כי במקום לקרוא (או להקשיב) ולהבין את כוונתך - כולם עוברים להתמקד בצורה בה אתה מתבטא ולא בתוכן.

לא שיש לי משהו אישי נגדך, אבל אצלי היית עובר למעקב (כלומר כל הודעה שלך דורשת אישור ו/או עריכה של מנהל) בכל פורום.

כדאי שתקרא תמיד שוב מה שאתה כותב לפני הלחיצה על כפתור "שלח", עצה ממני.
שמר

הודעהעל ידי zeev » ש' נובמבר 07, 2009 2:31 pm

yuvk כתב:נראה לי שמיצינו את הדיון.

אני כן חושב שיש מקום לדיון על גבי דפי הפורום האם פורום אספנות הכללי צריך להיות מנוהל על ידי מועדון החמש ובהתאם לאינטרסים הצרים שלו, או שראוי שהיה פתוח לכל, מתייחס לכולם כשוים, ומנוהל לפי כללי קארזפורום.

מעולם לא חבטתי במועדון החמש (האם ההצעה לעיל היא התנגחות בעייניך?), מעולם לא השתמשתי בשפה נמוכה ואף לא נגעתי ב"גופו של אדם", ועדיין, פי נסתם.

הייתי בעצמי חבר מועדון. אין לי שום רצון בקריסתו של מועדון החמש ואני מוקיר תודה למועדון ומנהליו על פועלם במהלך השנים, ומקווה שימשכו גם בעתיד. מה שראוי שיבוא לסיומו הוא המונופול, ואני מאמין שאנחנו בדרך לשם, ודוקא מועדון החמש בהתנהלותו, ולא אלו שאתם רואים כ"אויבים", יביא לכך במהרה אמן. תחרות זה דבר בריא לכל.

שבת שלום, ואני מקווה שמשהו שקראת פה כן חילחל וחדר את חומות ההגנה וההכחשה שלך.

אתייחס תחילה מר יובל להערתך בעניין המונופול , כבר כתבתי לא אחת ואני חוזר שוב , אין מונופול , לאף אחד , אין ולא היה , נכון יש היום לא מעט חברים במועדון החמש שסוברים שיש מונופול כל שהוא ואפילו טרחו לנהל על כך ויכוחים , היה שם אחד רפה שכל שאין להתייחס לשום דבר מדבריו אפילו כבדיחה , האחרים בתום לב ( אני מאמין בכנות ) אין להם מושג, או שזה מה שהם " אכלו " במשך השנים ,אין שום מסמך בעניין זה באחריות. מי שטיפל בעניין החלת תקנות האספנות בישראל הוא היו"ר השני של מועדון החמש מר יוסי בראל בין השנים 1989 - 1991 אבל לא רק היה מעורב אז גם בני הספל , ויסלח לי אם היה עוד מישהו שאני לא זוכר , החלת נושא אספנות האופנועים נעשתה ע"י כותב שורות אלה דרך מועדון ישראלי לאופנועים קלסיים ובעזרת החברים צבי שטטלנדר ויוסי שווץ , שוב סליחה אם דילגתי על מישהו .
אם יש למישהו השגות על עובדות אלו מוזמן להגיש תביעה נגדי .
והערה למר שמר. אם אנשים כמוך יתרמו יותר מזמנם ויכולתם לפורום זה , כמו כן ידאגו לרישום עוד מספר חברים ראויים הרי שהפורום הזה יגדל ויתפתח וכולנו נצא נשכרים . בברכה - זאב
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי שמר » ש' נובמבר 07, 2009 4:30 pm

זאב,

לכשיהיה לי מה ואיך לתרום - האמן לי שאני יודע איך להתבטא ולהזמין אחרים לעשות זאת :roll: .
שמר

הודעהעל ידי AKICHU » ש' נובמבר 07, 2009 4:34 pm

שיימר
זו הייתה הזמנה לא נזיפה :)
ויש לך הרבה מה לתרום, לגבי זמן - אני לא בעינינים
אירית
טיפ לחיים : אף פעם אל תטוס בחברת תעופה שטייסיה מאמינים בגלגול נשמות
אושר משמעו: בריאות טובה וזכרון דפוק .
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי zeev » ש' נובמבר 07, 2009 5:24 pm

אכן צודקת אירית , כזאת הייתה כוונתי . - זאב
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי שמר » ש' נובמבר 07, 2009 7:35 pm

גם ב-CF, שם הייתי רושם די והותר הודעות :roll: , הייתי נכנס לעיתים רחוקות לפורום אספנות (אולי כשאשפץ, יום בהיר אחד, את הדה-שבו, אכנס לעניינים בצורה רצינית יותר).

בשנה ומשהו האחרונות אני עסוק בכל מיני עיסוקים ולצערי גם המצב הכלכלי הוא לא כזה שמאפשר לי להפריש עודף כסף וזמן לטובת התחביב הזה (לא שאני מתלונן לרגע - לא חסר מה לאכול או ללבוש, אבל אני מניח שלא אחדש לאף אחד מכם שאיסוף רכב הוא תחביב יקר) כך שהנושא קצת רחוק ממני, אבל ללא קשר לאספנות, אני עדיין מחפש את הנוסחה שתיתן מענה לחוליי ענף המוטוריקה והתחבורה בארץ (בכל התחומים. כולכם יודעים שלא חסרים חוליים כאלה).
אני לא מתיימר לתת תשובות לכל הבעיות, קטונתי - אבל אם אמצא משהו שייראה לי - אספר לכם. :idea:
שמר

הודעהעל ידי רנצ'וק » א' נובמבר 08, 2009 11:25 am

תפנימו, ההתנהלות ב CF, היא דיקטטורה של איש אחד נקודה!
המנהל האגדי (ושלוחיו הפועלים בהוראותיו המדוייקות), רודים במשתתפים אם אלה לא הולכים עם הזרם ומריעים בקול "יחי המלך" (קרי, תומכים באופן מוחלט במועדון החמש, מהלכיו ודוברו המהולל).
הודעותי נמחקות חדשות לבקרים ובעקבותיהם באים אחר כבוד איומיו ובריונותו של המנהל תוך התנשאות וזלזול בהודעות פרטיות ולא רק.
בתגובתי לפרנקוס, שניסה להכניס את IVC לקלחת הירושלמית תוך השמצות ואי דיוקים, הודעה שכמובן נמחקה ללא סיבה הגיונית, הסביר המנהל המהולל שחרגתי מכלל הפורום : "רוח טובה". איזה מן כלל זה? מתי נוצר? האם השמצותיו ואי דיוקיו של פרנקוס עומדים בכלל ה"רוח הטובה", רק משום שהם משרתים את אינטרס מועדון החמש ולכן נשארו ולא נמחקו?
תגובתי למשתמשת מור123, שלדידי הינה פיקטיבית ונוצרה על מנת ליצור פרובוקציות, וניתנה לה בהתאם לרוח הדברים שהיא מייצגת, נמחקה אף היא, כמובן בליווי נזיפה ואיום מדובר הממלכה, הדיקטטור, המהולל והמתנשא.
גידי אשכנזי, חבר מועדון החמש, באחת מתגובותיו טען "שמועדון החמש הוא אלטיסטי וטוב שכך", כמובן שגם כאן צונזרתי, שהרי נגעתי בנקודה הקשורה בבטחון שדה. אף אחד אמנם לא תמך וגיבה את גידי, אך היתה כאן הסכמה בשתיקה, שכן אף אחד גם לא יצא נגד הדברים.
חן, הרשה לי להזכיר לך ולשאר משתתפי הפורום, את "קואליציית הצעירים" שיזמה את הדחתו של אדון מנהל מניהול הפורום בעבר ואת הודעת הפרישה שלו בעקבות אותה הדחה מתוכננת היטב שלמיטב זכרוני, בעקבותיה אתה מונית למנהל בפורום אספנות.
את ההתרפסות מעוררת הרחמים של אותו אדון מנהל ב FS, אני מניח שעדיין כולנו זוכרים, הסיבות לה ודאי זכורות אף הן: ההתנשאות, הזלזול והביטול שבאו מצד המועדון, דוברו וחבריו, כלפי אותו "אספסוף" המעיז,רחמנא ליצלן, ברוב חוצפתו, לשפץ את רכביו, בכספו שלו, בניגוד לקו שהנהיג וקבע בעל המונופול על האספנות.
אדון מנהל נכבד ומהולל, פורום זה עבורך כמו נרות שבת, רק להסתכל, לא לגעת.
הנה לך האלטרנטיבה השפויה והדמוקרטית, שלך אין, וכנראה גם לא תהיה, יכולת שליטה ונגיעה (= מחיקה), בדיוק כמו שהבטחתי לך לא אחת.
בברכת יום טוב וחופש התבטאות גם בנושאי אספנות,
רן.
רנצ'וק

הודעהעל ידי V8_וחצי » א' נובמבר 08, 2009 1:08 pm

עד עכשיו לא הגבתי כי אני לא ממש רוצה להיכנס לוויכוח הזה, הרי שעמדתי ידועה.
כרגע אני, כמו שמר, רק קורא ומדי פעם מגיב, אבל רק כאשר זה משהו שנוגע לעניינים שחשובים לי (להיכנס בראובן, גידי, וכו...)
אם אני אנסה להדפיס את רשימת האזהרות שלי זה יגמור טונר שלם, והם חושבים שאני אשכרה שם זין עליהם או על עוד אזהרה או איום שימחקו או יחסמו אותי? לך תבין.

כלל "הרוח הטובה" זה בולשיט ישראלי טיפוסי, כמו הסעיף לחוק שמאפשר לשוטר לתת לך דו"ח סתם כי עובר עליו יום רע :?

ובכלל, לא מגיע ל- CF הכבוד שיפתחו עליו פה שירשור ועוד ידונו עליו 4 עמודים.
סמל אישי של המשתמש
V8_וחצי
Original Gangsta

הודעהעל ידי שמר » א' נובמבר 08, 2009 5:26 pm

עזוב כבוד או לא - זה לא ישנה שום דבר, כך שמדובר בבזבזוז אנרגיה. כתבתי כבר את שתי החלופות:
1. הקמת גוף אלטרנטיבי (מה שמנסים לגבש כאן, ימים יגידו).
2. "סוס טרויאני" - להירשם למועדון החמש ולהחליף את ההנהלה בבחירות.

כל השאר באמת לא רלוונטי. לא תשנו אף אחד.
שמר

הודעהעל ידי AKICHU » א' נובמבר 08, 2009 5:56 pm

שמר
אפשרות 1 שציינת אכן קיימת וזו עובדה בלתי הפיכה, למרות שיש שחושבים אחרת, עדיין
אפשרות 2 למה לשנות? זה משרת את הצרכים של לא מעט שם, והרב קובע

אני לא רואה בנזכר לעיל קשר להתנהלות הפורום

פורום אספנות של CF שהוא הפורום הרשמי בתמיכה מלאה של הבעלים של CF - כולל המדיניות שמיושמת ע"י מנהליו - יש שם שלושה, לו מישהו מהם לא הייה תומך בזאת הייה בוודאי עושה משהו - לדעתי אין שם אחד רשע ושניים טובים
למנהלים שם, יש יד חופשית והם מנהלים אותו על פי ראות עינהם והבנתם - לא תמיד הבעלים כמו בכל ארגון אחר מעורבים אישית בניהול היומיומי וסומכים על הפועלים.
כאחת שהייתה שם, לא הייה יכול להיות מצב בו ההנהלה מעורבת בכל שיהוק וגיהוק של פעיליה, ולצערי דווקא בגלל חבל ארוך מדיי אחר, נולדו פרשיות עם השלכות משמעותיות. ואין לקשור את המעידה ההיא ואת המידתיות שלה למנדט שניתן למנהלי הפורום.

וגם אני חוזרת ואומרת, להם זה טוב, יש להם גיבוי מלא מהמארחים שלא מעונינים לשנות את המצב, ולכן מה שנשאר הוא לקבל את זה או לוותר.
אירית
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי שמר » א' נובמבר 08, 2009 7:43 pm

1. בכל הכבוד וההערכה ל-IVC, אני לא חושב שהגוף הגיע למאסה הקריטית שתגרום לו להיות האופציה מס. 1 של ציבור חובבי הענתיקות בארץ. אולי אני טועה, הלוואי שאתבדה, אבל זו הרגשתי כאחד שדי עומד מהצד (לא, לא צריך לגעור בי שוב :D ). מועדון החמש הוא כנראה המותג הגנרי לרכבי אספנות בישראל, בגלל זה כתבתי ש"ימים יגידו".
2. לא ברור לי למה זו לא אופציה. כמה אנשים הצביעו עבור כל מועמד מהועד המנהל את המועדון? מה אם 50 איש (נניח כל מי שחבר IVC) יהיה חבר מועדון ויגיעו להצביע בבחירות? את רוצה לספר לי יש מספר משתתפים יותר גדול בכל ישיבת בחירות?

CF? עזבי, דשנו מספיק.
שמר

הודעהעל ידי AKICHU » א' נובמבר 08, 2009 7:59 pm

לגבי CF - התיחחסתי לכל הפגועים

לגבי IVC - וזו דעתי שלי, IVC אינו תחליף, אינו תואם, אינו מתחרה ואינו מפלט לכל מיני נעלבים
IVC מייצג בעלי ענין וצורך מסוים והא כלל לא זהה אחד לאחד למועדון החמש.
להזכירך, כולה קיים שנתיים ו4 חודשים ולמרות זאת דבר אחד הוא כן השיג, מועדון החמש אין לו בלעדיות על הנושא והוא לא לבד יותר בנוף האספני.

נכון אנחנו לא מפיקים אירועים בסגנון סרטי בורקס, ולא נוסעים כל יומיים בשיירות, מועדון החמש בזה הוא הרבה, הרבה יותר טוב - ומבחינתי שישאר כזה.

לגבי האסיפה - כמו שאנחנו יכולים לגייס, גם הם יכולים, ואפילו יותר, להם יש יותר נסיון בזה, בכל אופן זו לא אופציה, אז אין טעם לדוש בזאת.

אירית
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי רועי צוקרמן » א' נובמבר 08, 2009 8:26 pm

מועדון ה-5 הוא - אולי (כי רוב הציבור לא מכיר גם אותו) - השם הגנרי למועדון אספנות. אבל זה לא הופך אותו לבלעדי איפה שזה באמת חשוב, מסדרונות הכנסת ומשרד התחבורה.
לכן אני לא רואה שום סיבה או היגיון "להשתלט" עליו. בשביל מה? שיפעל לפי ראות עיניו, וגופים אחרים יפקחו שהוא לא עושה (עוד) שטויות.
רועי צוקרמן
צוות הניהול

הודעהעל ידי שמר » א' נובמבר 08, 2009 8:57 pm

אוקיי, אז סיכמנו כבר שמועדון החמש אינו מה שרוב המשתתפים כאן מחפשים, לא משנה הסיבה.
ברור גם שהנהלת מועדון החמש ונציגה מכתיבים את התוכן של פורום האספנות ב-CF.

יש שתי אפשרויות מעשיות:
1. אם הקהל ב-CF חשוב ל-IVC, אפשר לפרסם הודעות בפורום הכללי. אמנם זה לא קהל היעד המוצהר של חובבי האספנות, אבל תהיה כאן חשיפה די גדולה וההודעה תיבחן במשקפיים של המנהלים "מן השורה". (אני לא חושב שיש כאן בעייה, כמו כל מועדון אחר שמפרסם הודעות על אירועים שלו).
2. לוותר על ההתנגחות המיותרת הזו, לא רואה מה הסיבה לכתוב ב-CF. אם אין נכונות מצידם (לא משנה מי האדם העומד מאחורי חוסר הנכונות הזה) - לא צריך להתעקש.
שמר

הקודםהבא

חזור אל פורום אספנות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים