למרות הגשם השוטף ולמרות הקור הירושלמי.
היה מפגש חמים ותוסס וגם היתה הצטרפות של חברים ממועדון ה5
למרות כל הויכוחים והמחלוקות והשתייכותנו למועדונים שונים
בסופו של דבר כולנו ירושלמים אוהבי רכבים
התמונות יעלו בהמשך
AKICHU כתב:רן
אני לא ממש מבינה מה אתה רוצה, מחד גיסא אתה כל הזמן טוען לאי תלות בשום גוף, מאידך אתה בא בטענות שהגוף זנח אותך בשדה קרב דמיוני והשאיר אותך לחסדיו של גוף אחר.
כשטוב לך ואתה באופוריה אז אתה לא רוצה להזדהות עם שום גוף, כאשר אתה מרגיש מאוים (ולדעתי האישית אין לכך שום סיבה מהותית) אתה בא בטענות ומטיף לבדק בית.
ובכן ידידי הצעיר אני אומרת לך! (אני אירית לא IVC) אתה זה שצריך לעשות בדק בית, להפסיק להזדנב אחרי כל מיני גופים, להפסיק לתת להם עיצות , או אחרי פעילים למינהם שממנים אותך לתפקידים דמיוניים ללא שום תכלית.
מסתבר שגם אצלך גודל האכזבות הוא כגודל הציפיות, זה ממש רודף אותך וזה לא בריא.
המון הצלחה בטיפוח המפגש הירושלמי, אני מאד אשמח להגיע לשם מעת לעת
אירית
השושנים כתב:AKICHU כתב:רן
אני לא ממש מבינה מה אתה רוצה, מחד גיסא אתה כל הזמן טוען לאי תלות בשום גוף, מאידך אתה בא בטענות שהגוף זנח אותך בשדה קרב דמיוני והשאיר אותך לחסדיו של גוף אחר.
כשטוב לך ואתה באופוריה אז אתה לא רוצה להזדהות עם שום גוף, כאשר אתה מרגיש מאוים (ולדעתי האישית אין לכך שום סיבה מהותית) אתה בא בטענות ומטיף לבדק בית.
ובכן ידידי הצעיר אני אומרת לך! (אני אירית לא IVC) אתה זה שצריך לעשות בדק בית, להפסיק להזדנב אחרי כל מיני גופים, להפסיק לתת להם עיצות , או אחרי פעילים למינהם שממנים אותך לתפקידים דמיוניים ללא שום תכלית.
מסתבר שגם אצלך גודל האכזבות הוא כגודל הציפיות, זה ממש רודף אותך וזה לא בריא.
המון הצלחה בטיפוח המפגש הירושלמי, אני מאד אשמח להגיע לשם מעת לעת
אירית
אירית
לידעתך אני אינני מגיע יותר לשום מפגש מוטורי על בסיס קבוע מסיבות אישיות!
היום אני הולך בדרך אחרת, מה שלא משנה את התמונה והערכה שלי שטעיתם בבחירה שלכם כיצד לנהוג
במקרה ההוא, אני רחוק מאופוריה, מאניה דיפרסיה, דיכאון קליני, שימחה לאיד או כל דבר אחר
שהדבקת לי, מרחוק מזרח ממערב,
כמו כן אינני מזדנב, מזדנגף, או כל דבר אחר עם זין....לא מול מועדון כזה ולא מול מועדון אחר...
אני אותו רן, עם אותם כלי הרכב ואותן התובנות, שאני משתף אתכם ואת אחרים מדי פעם!
אני לא צריך ש"יגידו" לי, אני מבין לבד!
אני מאוכזב רק מדבר אחד , מזה שנכשלת להבין את זה! - רן
זאב-תודה אין דבר חשוב לי יותר מאשר הידידות שלך כל השאר הבלים!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים