טוב, למכירה: הטרנזיט שלי. כן, למי שמכיר: שנת 68, עם פחות מ-60 אלף קילומטר, יבוא אישי מגרמניה, דאבל ג'אנט ארוך (רישיון הנדרש- רישיון רגיל (עד 3.5 טון היום)- משקל הכולל של האוטו בסביבות 1700 משהו כזה). למי שלא מכיר את ההיסטוריה: הבאתי את האוטו לפני 3 שנים, עשיתי לו אז ראשי מנוע, אחרי כשנה ומשהו עשיתי אווורול מלא למנוע. מצב האוטו: בפנים- חדש לגמרי לגילו, אפילו יש עדיין מדבקות המקוריות בגרמנית של צוות כיבוי אש. בודי מאד יפה- אין חלודות במקומות המהותיים כמו קורות וכ"ד, קצת חלודה פה ושם בחוץ... מנוע 1700 V4 "טאונוס" בנזין. שני צמיגים הקידמיים בני פחות משנה ועשו פחות מ-500 ק"מ להערכתי, לא זוכר כבר כמה באמת.
זה האוטו:
עכשיו לשאלה למה אני מוכר: בוא נגיד שינויים מסויימים בחיי, שגורמים לי למחסור בזמן ותקציב לכל הדברים שיש לי- והאוטו הזה דורש תשומת לב כי אחרת יהפוך לגורטאה ישנה- ולא בא לי שזה יקרה לו! סתם לדוגמה- בכמה חודשים האחרונים הוא עמד כי לא היה לי זמן לגעת בו... וכמובן- אני צריך כסף- איף לא?
זהו בערך.
וכן- אני לא מצטער- האוטו הזה היה הגשמת החלום, הגשמתי, נהנתי- הגיע זמן שמישהו אחר יגשים אולי את החלום שלו איתו- אגב זה בסיס מצויין לקרוואן או ל"קאסטום קאר" בסגנונות שונים.
מחיר המבוקש: בסביבות 30 אלף, הוא כבר עלה לי הרבה יותר ואני לא מצפה להחזר, יש גמישות למי שבאמת רציני- זה לא אוטו ב- 5 אלף שקל!
אפשר לפנות בהודעות הפרטיות- אנא רק מי שרוצה ליקנות ולא סתם...