הודעה לחברים : האמת על הנכתב בשרשור שפתח ליאור ברוך

הבמה שלכם לכל נושאי האספנות בארץ ובעולם

Re: הודעה לחברים : האמת על הנכתב בשרשור שפתח ליאור ברוך

הודעהעל ידי AKICHU » ד' דצמבר 29, 2010 11:18 pm

והנה הודעה של הדובר דאז, וואלה אפילו מאותו החודש שצוין במכתב של משרד התחבורה, האם זה נשמע כמו מועדון שהונחתה עליו גזירה משמיים, או מועדון מרוצה מעצמו?
מועדון החמש היקר קשקוש בלבן, כבר אז בישלתם את זה, ולא גיליתם את התפריט, בדיוק כמו טסט פעם בשנה, לו רק הייתם מעלים את הדברים לדיון, יודעים מה ? אפילו בין החברים שלכם, אולי אז ורק אז מישהו היה מייעץ לכם, כשאתם מבקשים טסט פעם בשנה, דאגו שהאגרה תמשיך להיות משולמת בשני חצאים, כך שמי שלא נוסע כל השנה לא צריך לשלם אגרה שנתית

"24/02/10, 9:56
עניין: אופטימיות לגבי עתיד תחביב האספנות
אנו מברכים על כל פעולה של אספני הרכב הקלאסי לקידום מטרותינו המשותפות.
יחד עם זאת, מועדון ה-5 מוביל זה זמן דיונים משותפים עם משרד התחבורה והמכס וגורמים נוספים. התקיימו מספר ישיבות ונערכה עבודת מטה שאת פירותיה אפשר לראות היום ב"ידיעות אחרונות".
ברצוננו לציין שעדיין אין החלטות והדרך עוד ארוכה.
אנו מברכים על הפתיחות ועל הגישה החיובית של שר התחבורה וצוותו וכן של אנשי המכס ומקווים לבשר על הישגים נוספים בעתיד הקרוב.
בני הספל
דובר מועדון ה-5"
טיפ לחיים : אף פעם אל תטוס בחברת תעופה שטייסיה מאמינים בגלגול נשמות
אושר משמעו: בריאות טובה וזכרון דפוק .
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי zeev » ה' דצמבר 30, 2010 12:17 pm

רועי צוקרמן כתב:האם מועדון ה-5 ידע על הכוונות של משרד התחבורה? שפטו בעצמכם ממסמך שהגיע לידינו מגורם במשרד. שם מקבל המכתב והחתום עליו נמחקו כדי לא לחשוף את המעורבים:

"מר---------צהריים טובים.,

תודה על מכתבך.

בתאריך 1 בפברואר, 2010 מונה צוות עבודה לקידום סוגיות שונות באשר לרכבי אספנות. הצוות האמור מונה בעקבות פניה ולחצים של מועדון החמש אשר בראשו מר נחום קדמיאל שהתמנה אף כחבר בצוות.

הצוות האמור מורכב מנציגי המכס,משרד התחבורה,המשרד לאיכות הסביבה,מועדות החמש ונציג ציבור (שגם הוא אספן)

הצוות האמור צריך לתת פתרונות לסוגיות שונות בתחום האספנות".

המכתב הזה נשלח באפריל 2010 (ההדגשה לא במקור)

אז המועדון ידע, או לא ידע?

אז סה"כ מה אנחנו רואים כאן ?
חבורת שקרנים אשר כעת מתפתלת ומנסה לצאת מן העניין על ידי שליחת האשמות לכל עבר , במקום לקום ולומר את המילה היחידה שמתאימה למצב זה והיא טעינו , אבל זה כנראה לא מתאים לאנשים ברמה זו , בעיקר כאשר יש שם חבורה קבועה של מריעים , אין מה להגיד , בוז , גועל נפש .
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי AKICHU » ה' דצמבר 30, 2010 2:14 pm

אז בא נראה איך זה היה:
מועדון החמש החליט שהוא רוצה לעשות חיתוכים בשנתונים על מנת לתת יותר זכויות לרכב עתיק, שאני יכולה להבין מאיפה זה בא, שהרי בעוד 10 שנים, שנות ה-90 יהיו בסטטוס אספנות, ומכיון שבישראל אין הגדרות שונות לרמת עתיקותו של כלי הרכב כולם יהיו בסל אחד.

ועל כן החליטו לפנות למשרד בתחבורה בפברואר כפי שמצוין במכתב המצוטט.
במקביל בני זהר במסגרת העסקנות הפוליטית שלו וקשריו ניסה מצידו לקדם כל מיני עניינים ואף הציע למועדון החמש לקבלו בחזרה כמועדון ולשתף פעולה

על פי הידוע לי זה לא צלח, ועל כך הערכתי למועדון החמש אבל עד כאן

מועדון החמש היה במגעים מאז פברואר עם משרד התחבורה ופרטים על כך מסר הדובר אז בני הספל, ראו ציטוט למעלה, על פי דבריו מתקבל הרושם שמועדון החמש מאד מרוצה מהתקדמות הדברים, ורוח הדברים דיי קרוב למה שבקשו. המלצות הוועדה התקבלו (לא כולן) ונערכה ישיבה בעניין ב-27 לאפריל - בישיבה הזאת משרד התחבורה לא הפך את הקערה על פיה, ההמלצות שדנו בהן היו ההמלצות של הוועדה שבה היו חברים שני נציגים של מועדון החמש (בני זהר לא - למרות שהאיש מנכס לעצמו זאת - בדיוק כמו את הטסט פעם בשנה זוכרים?) כל ההמלצות שדווח עליהן בשני שרשורים ב-CF דנו בהן החל מפברואר, ומועדון החמש כלל לא ראה בהן גזירה אלא הישג, מועדון החמש אכן לא מרוצה מאותם סעיפים כמו למשל הגה ימני שלא אושרו. לו מועדון החמש היה חושב שהחיתוך וההעדפה של כלי רכב לפני 1960 זו גזירה - הגיוני היה שיצא כנגד זה ברעש וצלצולים על מנת לטרפד את זה. אבל מבחינתו זו לא גזירה, אבל ידע שאם הדבר ייחשף לפני שההמלצות תאושרנה, יהיו מי שיתנגדו לכך ויטרפדו את זה.
ולכן הכל נעשה בשושו.

ומילה ליוני חופר האופנועים, זכותך לחשוב שמועדון החמש צ"ל הבר סמכא, אולם טעות מאד גדולה בידך, מועדון הוא בסך הכל מועדון (בידור לעם), לא רשות ולא בטיח, יש הרבה הרבה יותר בעלי כלי רכב אספנות ועניין שלא רשומים במועדון החמש, והם לא מוכנים שייצג אותם ובטח ובטח שלא יקבע עליהם.

ולסיכום
1. בני זהר לא קשור ואין לנכס לו את העניין הנדון - אממה למועדון החמש נוח להסיט אל בני את האש
2. מועדון החמש לקח לעצמו את החירות פעם נוספת לשנות סטטוס קוו למרות שידע מניסיון העבר שכל ניסיון לשנות מביא עמו גזירות, אלא שהפעם הוא זה שגזר על כלל האספנים אפליה בשם הצפת המדינה בכלי רכב מזהמים ואת הסחר מכר (כאילו שבשנתונים לפני 1960 לא נעשה מסחר)
3. מועדון החמש פעל בשושו מתוך מניעים לא ברורים

זו דעתי ואני מדברת בשם עצמי בלבד

נ.ב.
אלקמינו ""יקיר FS "", אם אני אדבר עם עמיתי בטלפון איך אוכל לספר לך דברים? אולי תרצה להשאיר טלפון ואז אספר גם לך סיפורים

סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי רועי צוקרמן » ה' דצמבר 30, 2010 2:25 pm

ואני לא מבין מדוע חבורת טרחנים זקנים צריכה לקבוע שרכב משנת 1990 לא ראוי להיות אספנות? למה הקביעה השרירותית הזו,
שכל הצידוק לה הוא נוסטלגיה אישית ותו לא, במקום לתת לכוחות השוק לקבוע מה קלאסי ומה לא?
האם פיאט 500 שיוצרה ב-1959 יותר קלאסית מפיאט 500 משנת 1974? מיני משנת 1961 היא לא קלאסיקה? תשאירו את הקביעה
מה אנחנו רוצים לשמר ומה לא לאספנים, ולא לפקידונים במאזדה 6 ונערי אוצר ששונאים את כל מי שלא נוסע בתחבורה ציבורית
(בשעה שהם מגיעים למשרדם ברכב ממומן).

הקביעה כי מכוניות משנתון מסוים לא ראויות יותר להיות אספנות, מקוממת ולא במקום ונולדה אך ורק מגילם המתקדם והיעדר
הרלוונטיות של מי שהחליט לקדם את השטות הזו!!
רועי צוקרמן
צוות הניהול

הודעהעל ידי AKICHU » ה' דצמבר 30, 2010 2:35 pm

צ'וקי
הכל בגלל שההגדרה "אספנות" היא ההגדרה היחידה, אין פה הגדרות שונות כמו למשל בחו"ל, יש Collectible, Old Timer, Antique וכו'
וההטבות משתנות ממדינה למדינה, יש מדינות בארה"ב שדווקא בגין העתיק יותר אתה צריך לשלם יותר בשביל להחזיק בו

כמו שאמרתי, הניסיון לשנות את המצב הקיים שהוא בסך הכל טוב, הוא טעות לדעתי, ורק מוביל לצרות.
אירית
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי רועי צוקרמן » ה' דצמבר 30, 2010 2:38 pm

במדינה בה אנחנו נאחזים בשיניים אפילו בשביל ההטבות הקיימות, שהתרבות המוטורית עדיין מוקצית ובחיתוליה,
ושבכל יום קמים עלינו נמרי וקיפניס כזה או אחר לכלותנו, אסור לנו ליזום מהלכים שפותחים פתח להחמרות!
רועי צוקרמן
צוות הניהול

הודעהעל ידי zeev » ה' דצמבר 30, 2010 2:57 pm

צודק רועי , ועל זה אומר סלחו לי על הביטוי המשפט הגס . אל תחטטו בחרא כדי שלא יתחיל להסריח .
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי israelivespa » ה' דצמבר 30, 2010 6:14 pm

AKICHU כתב:... מהסיבה שהן לא תטורפדנה ...

תטורפדנה היא מילה נהדרת אירית!
יו"ר מועדון הווספות הישראלי
"Get around better- travel Lambretta"
israelivespa

הודעהעל ידי zeev » ו' דצמבר 31, 2010 3:39 pm

אז זהו חברות וחברים נראה שעד כתיבת הודעה זו באופן יחסי היו מעט האשמות כלפינו , כנראה מזל שמר בני זהר לקח לעצמו חלק מן האש שנורתה לכל הכיוונים , כמובן שיהיה לו לבריאות אלא שלי יש בעיה עם זה , לצערי רוב הכותבים לא הבינו או שעושים עצמם כלא מבינים מי האשם העיקרי או בצורה ברורה יותר ידו של מי היתה במעל , כתב לי ידיד משכבר ימים , אחד שלמרות חילוקי הדעות שמפעם לפעם קיימים אני אישית מחבב אותו מאוד , לאחר הסבר ערוך שלי ומסמכים שהוצגו בפורום שלנו ואלוהים עדי שזה מסמך אוטנטי לחלוטין , עדין לא נראה לי שהאיש הבין את אשר אירע , תשאלו לכל אירגון מגיע בעצם את ההנהגה שיש לו ? מה דעתכם ?
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי AKICHU » ו' דצמבר 31, 2010 3:57 pm

מה שנשאר הוא להתראות בוועדת הכלכלה בכנסת ונראה אם יתנגדו בתוקף או לא
אירית
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי zeev » ו' דצמבר 31, 2010 4:29 pm

מי יתנגד ?
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי AKICHU » ו' דצמבר 31, 2010 4:42 pm

כל מי שנפגע מהשינוי וגם מי שטוען שלא היה לו קשר לשינוי הזה
אירית
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי zeev » ו' דצמבר 31, 2010 4:50 pm

הייתי קובע באופן ברור שהמסמך מדבר בעד עצמו . אגב זה מסמך שאפילו יתקבל ע"י בית משפט כי הוא אוטנטי .
אז מי יטען שלא היה לו קשר ?
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי AKICHU » ו' דצמבר 31, 2010 10:15 pm

"שלום רב,
לטובת גולשי סוף השבוע שלא מוצאים את הידיים ואת הרגליים בתוך 150 הודעות,
ולטובת אלו שפנו אלי ושאלו מהי עמדת המועדון, כי הודעותי נקברו אי שם בעומק השרשור -
להלן שתי ההודעות שפרסמתי בשם מועדון החמש. זו האמת שלנו ואנחנו דבקים בה, ומצפצפים על IVC. "

נכון שהעיתונאי הקטן בלחץ? למה שלא תנפנף לנו שוב בתעודה שלך????? הרי אתה הפיון של..... אבל לנו יש את המסמכים ולך יש את לשון הרע, אם אתה דובר שיודע את עבודתו כדאי שתרגיע עינינים, כי אולי ורק אולי אנחנו קרש ההצלה שלכם

דר"א מישהו ציין פה לשבח את ממלכתיותו של הדובר או של מפעילו?

אירית
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי zeev » ו' דצמבר 31, 2010 10:37 pm

לא הייתי אומר שהוא עיתונאי קטן זאת קשה לדעת אבל יותר זה נראה כמו התנהגות של אדם קטן , אני לא מכיר את האיש וגם לא רוצה להכיר , אין אלה דברים של דובר אמיתי , זו תגובה המתאימה יותר למשרתם של אדונים . ומה יקרה אם אפרסם את המסמך בשלמותו ? איך יסתיר את פניו אז האיש הקטן ? והרי אין בעיה לעשות זאת ולהלבין ברבים את פרצופם של אלה שצריך .
לשקר פנים רבות , אמת יש רק אחת .
ועכשו נראה מי ירים את הכפפה , שלחו אלי נציג שלכם ואראה לכם מסמך אוטנטי , ואז גם נראה מי הוא המצפצף ועל מי , אגב אני מקבל את ההנחה שעצביו של האיש בגדו בו , זה קורה , לאחר שיראה נציג שלכם את המסמך החד משמעי נחכה כמובן להתנצלות , אגב גם להתנצלות צריך אדם בעל שיעור קומה .
zeev
צוות הניהול

הקודםהבא

חזור אל פורום אספנות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים