נמנעה אפליה בין אספני כלי רכב אספנות

הבמה שלכם לכל נושאי האספנות בארץ ובעולם

Re: נמנעה אפליה בין אספני כלי רכב אספנות

הודעהעל ידי zeev » ש' מרץ 26, 2011 1:25 am

מה זה להייטיב אירית ? אין ארוחות חינם , המקורבים לחונטה החליטו להקריב קבוצה אחת על חשבון האחרת , מה כאן לא ברור ? מישהו רוצה לספר לנו שמחודש אפריל עת נודע לנו באקראי על התכנית לא ידעו המשתתפים שם דבר , מה זה אזניים להם ולא ישמעו , ממש פגיעה באינטליגנציה , פתאום יום לאחר חשיפת העניין בחודש ינואר יצא המסמך , ממש עיתוי מבורך , ובמה שקשור לזה שמועדון החמש ישתף מישהו , אז רק בהאשמות , ממש גוף מושלם , קודם פרשת קיפניס נמרי ועכשו זה .
נכון שיש את הדובר הנאמן עושה דברם של הגדולים , ואכן אנו רואים הדובר " שלנו " דרך הגדולים דרכו , אז עם הדובר או בלעדיו אנחנו נדע לשמור על האינטרסים שלנו וברור שלא נותר עליהם לשום דובר.
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי רועי צוקרמן » ש' מרץ 26, 2011 2:35 am

למקרה שמישהו לא יודע מהי פרשת נמרי קיפניס, בהשתתפות דוד נמרי ומר אורן קיפניס, הנה תזכורת.
זה חומר שכל אספן חשוב שיכיר, כדי שמקרים מסוג זה לא יישנו וכדי לדעת כיצד פועל מועדון ה-5.
רועי צוקרמן
צוות הניהול

הודעהעל ידי AKICHU » ש' מרץ 26, 2011 9:09 am

זאב זו דעתי, הם רצו להיטיב במקרו, אני כן מסכימה שמדובר אך ורק באילו שמשלמים להם דמי חבר, וזה ברור ותקין כל זמן שזה לא נוגד את עניינם של אילו שלא חברים במועדון החמש.

כשאתה מתיימר להיום השופר של כולם. אתה לא יכול מצד אחד להיטיב רק עם אילו שמשלמים לך אם זה בא על חשבונם של האחרים. אתה יכול לנסות אבל בגלל זה יש מי שידאג שזה לא יקרה כמו בעבר גם היום.

אהה ועצה קטנה: כשאתה מתיימר להיות השופר של כולם לפחות תנסה להיות מעודכן בתחום ובנוף המוטורי האספני: והמבין יבין :wink: :wink: :wink:
כאן

אירית
טיפ לחיים : אף פעם אל תטוס בחברת תעופה שטייסיה מאמינים בגלגול נשמות
אושר משמעו: בריאות טובה וזכרון דפוק .
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי zeev » ש' מרץ 26, 2011 11:20 am

תודה לרועי שהזכיר לנו שוב ממה , ובעיקר ממי יש להיזהר ,ואני לא מתכוון לפרסונות נמרי וקיפניס אלא למפעילהם , נדמה לי שבעניין זה כולנו חייבים תודה גדולה לעו"ד פרץ על המסמך שהכין , כדי שכל מי שנכנס לתחום הזה יקרא ויפנים , שהרי חלק מהנפשות שפעלו אז פועלות גם היום ומפזרות רפש על אחרים , ולא משנה אם זה לבד או בעזרת דובר כזה או אחר .
ואני לא בטוח שהבנת את מה שניסיתי להעביר אירית , אני לא התכוונתי לזרים , בתוכם יש שתי קבוצות , רוב המשלמים אשר לא יודעים למה שהם משלמים ובלבד שיספקו להם לחם ושעשועים , והמיעוט אשר למענו הגוף פועל .
אני טועה או שנאמר פעם על ידי מישהו " מצידי שישארו מאה וחמישים חברים " מי הם המאה וחמישים ? אבל שוב אני כנראה טועה .
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי AKICHU » ב' מרץ 28, 2011 6:45 am

אחרי שהדובר בקש והפציר לשמוע תגובה מאתנו, נענינו והגבנו, אבל נחשו מה, תגובה 46 לא שרדה, אבל מכיון אנחנו מכירים את "השיטה שם" כשנח, יש להם אוטונומיה, כשלא נח, נאחזים בכללי הפורום אז הנה התגובה שלנו, שהרי איך נסביר מדוע אנחנו לא כותבים שם, אז הרי לכם צלמתי את המסך לכל מקרה

מיסוי.JPG
מיסוי.JPG (146.29 KiB) נצפה 15112 פעמים

יש עוד דבר שהדובר הנוכחי והקודם מתעקשים להיאחז בו, " אנחנו עמותה, לנו יש יו"ר, דובר" צודקים, אבל מה בין זה לבין גוף מוסמך????
מי שגובה כספים , חייב לקיים מנגנון כזה זאת על פי חוק! זה לא עושה אותו רשות או כל גוף שהוסמך מטעם מישהו.

מי שגובה כספים ולא מקיים מנגנון כזה, הוא פועל בצורה לא תקינה וזהו פה זה נגמר, אז הפסיקו לנפנף בזה.

עמותה זו מילה נרדפת למנגנון תקין ורציני תמיד??? מה חסר כאלו בנוף הישראלי?? - ואין הכוונה למועדון החמש!!!
עמותה נותנת גושפנקה ומעמד עדיף על פני אלו שמאוגדים אחרת?

אנחנו לא מועדון, אנחנו לא ספקי בידור, אנחנו גוף שהתארגן בצורה פרטית בנסיבות בהן דובר רבות ושנועד לשמור על הקיים.
בהרשמה אלינו מביעים תמיכה בנו ובדרך שלנו.

כל גוף שמעודד את התודעה ודואג לשמר את התרבות המוטורית יקבל את הכבוד הראוי לו, וראוי שתהייה הדדיות בנושא ולא שגוף אחר ישמש שק חבטות ואובייקט להתנגחות רק בגלל שרחמנא ליצלן הוא עוד אחד בנוף המוטורי.

סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי zeev » ב' מרץ 28, 2011 9:02 am

נו באמת , למה כבר היה לצפות , לאיזו הושטת יד אתם מצפים ? זאת עם הרימון בפנים . יום יבוא ואפילו הדובר הנאמן יבין שמשתמשים בו , אגב פטנט ישן בכנופיות להציב בחזית מישהו , להשתמש ולזרוק , ואני קורא למשלמי העמותה שאין לה שום מונופול להמשיך להריע .
ובמה שקשור אם כן או לא תהיה התנצלות בעיתון ידיעות , כנראה שאין לעיתונאי את כל העובדות , אז מה זה עושה את העניין לאמין ? הרי אנשים ישבו בדיונים מאפריל עד ינואר ולא הבינו מה מדברים איתם ? נו באמת . ואם אכן לא הבינו , אלה האנשים שצריכים לנהל משא ומתן כל שהוא ? בושה .
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי AKICHU » ב' מרץ 28, 2011 8:57 pm

ושים לב איך שם, מתחמקים מהתשובה לשאלה שנשאלה כמה וכמה פעמים, מה ידעתם כבר באותה ישיבה ב-27 לאפריל? אם לא לפני כן שהרי אתם מקדמים עניינים מאז פברואר

מדוע גם אז נזכר דובר המועדון לספר לכולם שיש מגעים, רק אחרי שבני זהר רמז על מהלכים וצרף תמונה שלו עם משה שטיין ושר התחבורה?
http://www.carsforum.co.il/vb/showthrea ... ostcount=1
זה הייה ב-24 בפברואר
תגובת הדובר:
"אנו מברכים על כל פעולה של אספני הרכב הקלאסי לקידום מטרותינו המשותפות.
יחד עם זאת, מועדון ה-5 מוביל זה זמן דיונים משותפים עם משרד התחבורה והמכס וגורמים נוספים. התקיימו מספר ישיבות ונערכה עבודת מטה שאת פירותיה אפשר לראות היום ב"ידיעות אחרונות".
ברצוננו לציין שעדיין אין החלטות והדרך עוד ארוכה.
אנו מברכים על הפתיחות ועל הגישה החיובית של שר התחבורה וצוותו וכן של אנשי המכס ומקווים לבשר על הישגים נוספים בעתיד הקרוב.
בני הספל
דובר מועדון ה-5"

מדוע שתק מועדון החמש עד דצמבר?

שימו לב האם מועדון החמש ידע או לא ידע?
הכתבה בידיעות אחרונות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthrea ... ostcount=1
9999a.jpg
9999a.jpg (330.35 KiB) נצפה 15059 פעמים

התכנים מוכרים? וזה מפברואר 2010,

ב-27 לאפריל התקיימה ישיבה בה סוכמו הדברים שקודמו

מדוע לא קמה זעקה על העוולה מתאריך זה, ועד לסוף לדצמבר כאשר ליאור הציף את הבעיה?

אין קול ואין עונה, מה שכן יש, זה להסיט את תשומת הלב לפני כן לבני זהר ועכשיו אל IVC

אז מועדון החמש ידע או לא ידע?
אירית

סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי zeev » ג' מרץ 29, 2011 12:07 am

לא אירית " לא ידע " והם כמו שלושת הקופים , לא ראיתי , לא שמעתי , לא יודע .
ולענייננו , נדמה לי שראיתי שהדובר הנאמן כתב באיזה מקום שהוא כלל לא מכיר את הנפשות הפועלות אצלנו , נניח שאני מספיק טיפש כדי להאמין לזה , הרי יכול היה לשאול את שולחיו /אדוניו , ואם לא שאל אז ממי הוא בכלל קיבל מנדט לנהל משא ומתן להציע הצעות ? לאמיתו של דבר טוב שיש אחד כזה , תמיד יהיה את מי להאשים אח"כ .
וביינתים השחצנות והרברבנות במייטבה , ומעניין , בלי שום בסיס איתן רוח וטו לא .
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי zeev » ג' מרץ 29, 2011 9:28 am

ובינתיים הופיעה בעיתון " התנצלות " כפי הנראה לא מתאימה לצרכיו של הדובר הקודם , אז מה עושים ? ממשיכים להטיל רפש על כל הסביבה , שום דבר לא השתנה , מישהו חייב לו משהו ? למה הטיפוסים האלה חושבים שחייבים להם ? אגב יש שם עוד ליצן אחד שדן בעניין 500 החברים , ועל זה שאין מספיק מסיבות ואירועים , אני חושב אולי נפתח גם מרכז אירועים , הגוקר רוצה להתחרות למי יש יותר כלי רכב ? של מי יותר יקרים ? אין בעיה , ורק דבר אחד , לא להם אנחנו נמסור דין וחשבון , כפי שכתבתי לא חייבים להם כלום .
צריך להבין אנחנו גוף של אספני רכב , משחזרים , משפצים בידים שלנו לא יבואני מכוניות יוקרה, משתדלים לשקם כאלה בעלי ערך הסטורי שנסעו כאן בישראל .
לבסוף אני חייב להודות שהפסדנו עוד טרם התחלנו בתחרות , אנחנו לא יכולים או רוצים להתחרות בכמות הלחם והשעשועים אותה מספק מועדון החמייש לחבריו , אבל גם אין עניין בזה , אני אשמח לתחרות באשר להחזקה ושיקום של כלי רכב בעלי עבר הסטורי כאן בישראל .
אבל כנראה שבזה אין כל עניין , שם יש אספנות מסוג אחר , בושה .
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי AKICHU » ג' מרץ 29, 2011 10:04 am

אז ככה מה שהבנתי מהכתבה
מועדון החמש יזמו פגישה בשינוי התקנות בפברואר (לפי דווח מבני הספל הדובר והיו"ר החדש?? מזל טוב לא ידענו)

"אני, יו"ר ראש המועדון מצהיר בזאת שהמועדון דוגל בכל מה שכתוב בחלק הראשון של תקנון העמותה"
משרד התחבורה ניצל את תמימותם (אני בשוק ) עבד עליהם קבע חיתוך על פי ניסיונו והידע בתחום האספנות
רק חודשיים אחרי כן באפריל נודע למועדון החמש העוקץ או יותר נכון ב-27 באפריל בישיבה

מעניין הרי זה בדיוק הלו"ז שציינו

מאפריל ועד דצמבר אף אחד חוץ מהם לא ידע ,למה???

האמת שקשה היה להוציא מסמך כתוב ממשרד התחבורה, שאילו לא כך, מועדון החמש היה מאשים אותנו כממציאי בדיות, אבל ברגע שזה היה בידנו וקבלנו אשור, הוצאנו ופרסמנו

לגבי אותו שוקה, נו באמת, זה עוד אחד כנראה, מאילו שמחפשים בידור, וכנראה ועוד אחד מאילו שהולכים עם הטרנד
אנחנו נדאג לשמור על זכויות כלי רכב האספנות ועל האספנים הרציניים

במועדון החמש ישנו וועד מתוכו אולי 4 פעילים - אותם אנשים שנבחרים ע"י אותם 50 שבאים להצביע פעם אחר פעם, כל השאר 856 החברים (הכולל בני משפחה) נהנים מהמצב הזה ושאחרים עושים את העבודה.

אירית

סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי ufd41 » ג' מרץ 29, 2011 12:59 pm

ולכול מי שלא קרא את ההודעה המקורית.
.jpg
.jpg (101.99 KiB) נצפה 14983 פעמים
ברוכים הבאים לעולם הטילונים.
אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/
אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/
פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/
סמל אישי של המשתמש
ufd41
איש הטילונים

הודעהעל ידי רועי צוקרמן » ג' מרץ 29, 2011 1:21 pm

רגע, אז אם אני מבין נכון - כעת מועדון ה-5 מתגאה בכך שנתפס עם המכנסיים למטה בעקבות יוזמה שלו לשינוי בתקנות רכב האספנות,
שנודע לו על כך כחצי שנה לפני שהודיע לחבריו (גם זה רק אחרי שאולץ לעשות זאת), ושהטעות שלו נעצרה בסיוע גוף אחר?
נו, מה אגיד, ללא ספק העמידו אותנו על טעותנו...
רועי צוקרמן
צוות הניהול

הודעהעל ידי zeev » ג' מרץ 29, 2011 7:19 pm

איך להגדיר נכון ? בהתחלה כמו שלושת הקופים , לא שמעתי , לא ראיתי , לא יודע , כעת כבר יודע חלקית וגם מודה , ומחר מה ילד יום ?
כדי להיות שקרן טוב מן הראוי להיות קודם בעל זכרון טוב.
אז מה כעת מודים שיזמו את הפגישה ? זה הרי מופיע במסמך שפרסמנו , כנראה חשבו שיש ארוחות חינם , אצלנו זה לא נקרא תמימים אלא פתאים .
ועל זה נאמר שומר פתאים השם .
zeev
צוות הניהול

הקודם

חזור אל פורום אספנות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים