מקומות באנגליה לחלקים לנורטון.

הבמה שלכם לכל נושאי האספנות בארץ ובעולם

Re: מקומות באנגליה לחלקים לנורטון.

הודעהעל ידי amitexc » ד' אפריל 27, 2011 11:21 pm

זאב תודה על הטיפים אבל לצערי לא יצא לי לקרוא אותם כבר.
טוב חזרתי, היום ב6 בבוקר למען האמת.
במילה אחת, אכזבה.
בכמה מילים היה נחמד אבל לא ממש מה שציפיתי, איך אומרים כגודל הציפיות גודל האכזבות(ואלי בגלל זה התאכזבתי?!) אז המקום בהחלט גדול אבל ה16H נעשה דינוזאור די נדיר, קשה למצוא לו חלקים, ישנם מספר מצומצם של אנשים שמתעסקים עם נורטונים ועם ה16H פחות, אין ספק מדובר בגן עדן לבעלי טיומפים, בשבילהם יש הכל מהכל ובזול.

בשורה התחתונה נראה לי שאיי ביי פשוט הרג את היחודיות של המקום, את כל החלקים שקניתי יכלתי לקנות באיי ביי במחיר מעט יקר יותר אח בסה"כ משתלם יותר מנסיעה.
אני אשית נסעתי גם בשביל החוויה ובגלל שהתאפשר לי מבחינת הזמן אז הלכתי על זה ללא כל ספק.
החבר האנגלי שלי אומר שהשנה הדברים היו יקרים משמעותית ובמגוון מצומצם יותר, הוא טוען שהרבה אנשים שהתמחו במכירה של רכיבים מסויימים פשוט נעלמו, ומדובר באנשים קבועים שנמצאים באותו מקום שנה לאחר שנה.

אז פגשתי את הבחור הצרפתי עם החלקים וקניתי את המיכסה גיר שנאבד לי. מצאתי מכסה שסתומים תלוי לו באזיקונים אצל מוכר אחר וישר חטפתי אותו בלי להתמקח.
פגשנו בחור נחמד שמייצר חלקי גומי ברמה גבוה, ממנו קניתי ידיות גומי וכל מיני גומיות כאלו ואחרות.
קניתי מושב קדמי ואחורי צינוריות נחושת לדלק ושמן ועוד כל מיניי דברים קטנים.
אפשר להגיד שלא ממש הגעתי מוכן, את הפירוקים שלי עשיתי לפני מספר שני וכבר שכחתי את ההאכבה והחלקים שהתעסקתי איתם, אבל למדתי תוך כדי ונזכרתי וכמובן שנעזרתי בחבר האנגלי, הוא ממש שולט בפרטים הקטנים של ה16H.

בגדול הוטעתי על ידי מקומי שם שטען שאין לי מה לחפש שם ביום חמישי כי לא יכניסו אותי, מסתבר שזאת הייתה טעות וכן הייתי יכול להכנס למתחם בחמישי, אולי כך הייתי מוצא את המיכסה טיימניג שחסר לי.

הייתי במוזאון ברמינגהאם ודיברנו עם הבחור שעובד שם, מסתבר שכל השריפה שם התחילה בגלל סיגריה, של מי אין לנו מושג אבל לא נראה לי ששל מבקר שם.
יש שם אוסף ענק של אופנועים בריטיים, נורטון 16H אזרחי לא היה שם, היה רק צבאי.
כמו כן היה שם BIG4 עם סירה עם הנעה לגלגל הסירה. תמונות יעולו בהמשך.

רק הבהרה בעניין הזמנים מלונדון לברמינגהאם לוקח שעה ורבע, מברמינגהאם לסטפפורד לוקח שעה-. זה בגלל הרכבת המהירה יותר מלונדון (נראה לי באיזור ה150 קמ"ש)
כמובן שזה לא היה הגיוני לנסוע מסטפפורד לברמינגהאם בחזרה אבל רק בגלל העלות היקרה יחסית של הנסיעה ברכבת.

אז אני אעלה בקרוב קישור לאלבום מסטפורד, פה נראה לי מסורבל מידיי.
עמית.
סמל אישי של המשתמש
amitexc

הודעהעל ידי zeev » ד' אפריל 27, 2011 11:36 pm

אז בכל זאת לא יצאת בחוסר כל , תעלה צילום של המכסה שחסר לך , משהו מנקר במוחי , תמיד יש הפתעות .
יש עוד מקום לחלקי חילוף שנקרא נטלי מרש קרוב לביולי , אני מתכנן להיות שם בספטמבר , סה"כ יש עוד זמן , אגב נסיעה ברכבת מיוסטון לסטפורד לקחה מעט יותר משעתיים .
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי amitexc » ה' אפריל 28, 2011 10:24 am

בסטפורד כבר שמעתי על ביולי, אבל בסה"כ מגיעים לשם אותם הדילרים שהיו בסטפורד.
יש לי את פרטי הקשר של העוסקים בנורטון כך שבעניין הזה אין ממש טעם לטוס עד לביולי בשביל להשיג את החלקים.

את מכסה הגיר השגתי דרך צרפתי שמצאתי באיי ביי, ידעתי מראש שיש לו את המכסה וכמה הוא ירצה עליו, הדבר היחיד שחסכתי הוא המשלוח :wink:
אבל בסדר רק קוותי למצוא עוד חלקים, השאר היה למען החוויה.

אתה אומר שמיאסטון יש רכבת לסטפרוד? מבחינת הזמן זה פחות או יותר אותו הדבר אבל מאיסטון למברמינגהאם הרכבת מהירה מאוד, ומברמינגהאם לסטפורד הייתה מאספת, אם רוצים לנסוע לסטפרוד ישירות אז זה יכול להיות עדיף, אבל אם רוצים לשלב את המוזאון באחד הכיוונים אז כדאי לעשות את המעבר.
כרטיס הלוך חזור זול משמעותית מכרטיס לכיוון אחד (כמעט אותו המחיר כמו כיוון אחד לפי מה שנאמר לנו על ידי הכרטיסן)

המכסה המדובר בליניק:
http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://1.bp.blogspot.com/_ig-rVjdZcIw/S2WzBz06L7I/AAAAAAAABOo/hqQPahk8Nno/s400/norton%2B16h%2B015.jpg&imgrefurl=http://rapidhare.blogspot.com/2010/02/tims-1935-16h-norton.html&usg=__VtAivpe2Yx1behwcKItYNKiAZrI=&h=300&w=400&sz=40&hl=iw&start=15&sig2=GJLFK3Vlcue1WE7_EF2Img&zoom=1&tbnid=SVpn4_wGLrr9BM:&tbnh=133&tbnw=171&ei=LSW5Tc30Csjy4Qbly53kDw&prev=/search%3Fq%3Dnorton%2B16h%26um%3D1%26hl%3Diw%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DDTN%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:he:official%26channel%3Ds%26biw%3D1280%26bih%3D622%26tbm%3Disch0%2C432&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=4&vpy=180&dur=670&hovh=194&hovw=259&tx=109&ty=93&page=2&ndsp=18&ved=1t:429,r:5,s:15&biw=1280&bih=622
סמל אישי של המשתמש
amitexc

הודעהעל ידי השושנים » ו' אפריל 29, 2011 8:48 am

בכל מקרה עמית, החוויה היחודית והתובנות שרכשת שווים הכל.
ל EBAY יתרונות וחסרונות מצד אחד הוא הופך את העולם לכפר גלובאלי מצד שני
הוא חוסך לדילרים את הצורך לקום מהכורסא ולצאת לשטח, מנק' עינו של המוכר
שבוע כזה מחוץ לבית יש עלות ולפעמים סך המכירות אינו מצדיק את ההוצאה.
מכירה בנט מוזילה לו עלויות ומגיעה בסופו של דבר ליותר קונים רציניים...

עדיין יש אופנועים בריטיים נפוצים כמו הטריונף שבגלל שיצרו המון וקיימים
כאלה אין סוף, ישנה תחרות על מכירת החלקים וזה יותר שוק של קונים ולכן המחירים
הנמוכים והמגוון.

מתי אתה בי-ם = רן
סמל אישי של המשתמש
השושנים

הודעהעל ידי amitexc » ב' מאי 02, 2011 10:46 pm

מה שיותר גורם לקנאה עם הטריומפים הוא לא המחיר אלה המגוון, פשוט סדר הגודל של שיפוץ טריומף קטן בהרבה מאופנוע שכבר דיי נעלם.
בעבר הנורטון היה יותר נפוץ בקרב האנגלים, היום הוא יותר נפוץ ביוון והולנד.
אני רק מחפש את איש הקשר שלי שם.
עכשיו נותר לי רק לדמיין איך זה היה לשפץ טריומף, להגיע לסטפורד פותחים לך את ספר החלקים ונותנים לך את הקפיץ בורג ואטם המתאים לפי מפרט הייצרן, תענוג ממש.

טוב עכשיו חזרתי למציאות, נורטון חלקים, קדימה.
עמית.
סמל אישי של המשתמש
amitexc

הודעהעל ידי amitexc » ב' מאי 02, 2011 11:44 pm

ליניק לתמונות מסטפרוד, בהמשך יעלו התמונות מהמוזאון.
https://picasaweb.google.com/amitrexc/StaffordAndAround?authkey=Gv1sRgCNql3Yi1qMnIuAE&feat=directlink
סמל אישי של המשתמש
amitexc

הודעהעל ידי amitexc » ד' מאי 04, 2011 8:57 pm

סמל אישי של המשתמש
amitexc

הקודם

חזור אל פורום אספנות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים