עם סיום שיפוץ ההונדה - הזמנה לאירוע ע"ש עוזדור והצגת האופנוע

הבמה שלכם לכל נושאי האספנות בארץ ובעולם

עם סיום שיפוץ ההונדה - הזמנה לאירוע ע"ש עוזדור והצגת האופנוע

הודעהעל ידי lior_baruch » ש' מאי 14, 2011 9:40 pm

שלום לכולם,

השבוע סיימתי את פרוייקט שיפוץ ההונדה, תיעוד והתנעה - כאן:

http://ivc0707.org/forum/viewtopic.php?f=4&t=1646

אשמח להזמינכם לאירוע השנתי לשיפוץ רכב דו גלגלי ע"ש ניר עוזדור ז"ל 2011 שיתקיים ביום שבת, ה-28-5-2011, בו אציג לראשונה את ההונדה ואשתתף בתחרות.

האירוע מתקיים במתחם אולם הכנסים "קריפטון", הכפר הירוק, רמת השרון, החל מהשעה 10:00-10:30.

מפת הגעה:
http://www.krypton.co.il/home/doc.aspx? ... &mCatID2=0

שבוע טוב,

ליאור.

תמונה
חלומות נועדו להגשמה

http://www.BackOnTwo.com
סמל אישי של המשתמש
lior_baruch

Re: עם סיום שיפוץ ההונדה - הזמנה לאירוע ע"ש עוזדור והצגת האופנוע

הודעהעל ידי zeev » א' מאי 15, 2011 1:20 am

האם אתה מתכוון לאירוע לזכר ניר עוזדור אותו מקיים במקום שכתבת מועדון החמש ?
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי lior_baruch » א' מאי 15, 2011 1:24 am

zeev כתב:האם אתה מתכוון לאירוע לזכר ניר עוזדור אותו מקיים במקום שכתבת מועדון החמש ?

היי זאב,

אכן ואני בטוח שאתה יודע על איזה אירוע מדובר, אשמח לנוכחות חברי IVC באירוע זה בו אציג את הפרוייקט לראשונה.

ליאור.
חלומות נועדו להגשמה

סמל אישי של המשתמש
lior_baruch

הודעהעל ידי רועי צוקרמן » א' מאי 15, 2011 9:11 pm

כמו שאמרתי בשרשור השני - מזל טוב על גמר השיפוץ, לכל אורך הדרך זו נראתה כמו עבודת שיפוץ מקצועית שמעטים (מדי) מבצעים בישראל.

לצערי לא אוכל להגיע לאירוע ב-28.5, אך אני מאחל לך שתזכה, אין לי ספק שהשיפוץ הזה ראוי לכך.

מקווה לראות את האופנוע בהזדמנות אחרת, אפילו שבינינו - חסרים לו לדעתי שני גלגלים :wink:
רועי צוקרמן
צוות הניהול

הודעהעל ידי zeev » ש' מאי 21, 2011 4:34 pm

lior_baruch כתב:
zeev כתב:האם אתה מתכוון לאירוע לזכר ניר עוזדור אותו מקיים במקום שכתבת מועדון החמש ?

היי זאב,

אכן ואני בטוח שאתה יודע על איזה אירוע מדובר, אשמח לנוכחות חברי IVC באירוע זה בו אציג את הפרוייקט לראשונה.

ליאור.

כן ליאור אני יודע על איזה אירוע מדובר .
ראשית הרשני להודות על ההזמנה , אין ספק שרמת השחזור עומדת על הרמה הגבוהה ביותר , ועל כך תבורך , שהרי עם כאלה פרוייקטים אתה מרים את הממוצע של שחזור האופנועים בישראל , אני תומך ללא סייג במה שכתב רועי ויותר.
הבעיה מבחינתי ( ומכתב זה הוא תגובה אישית בלבד ) היא הפורום שבו החלטת להציג לראשונה את היצירה , גוף אשר אני מקפיד להדיר את רגליי ממנו , ולמרות זאת אודה כי עלו במוחי הרהורי כפירה , אחרי הכל הוזמנתי כדי לכבד אותך בנוכחותי וכך רציתי לנהוג .
לצערי לא נהגת כלפי בדרך דומה, הרי כאשר בקשו ממני לפני כשנה באירוע מאחרי האיצטדיון להציג אופנוע אמריקאי לא צריך היה לבקש פעמיים , נכון ? לא נכחת כאשר הצגתי את האינדיאן לראשונה וגם לא בהזדמנויות אחרות , אפילו לא באירוע שלנו ברמת השרון אתמול 20.05.11 , תמיד תהיה סיבה למה זה היה בלתי אפשרי להגיע דווקא ביום הקובע .
כך או כך עשית את הבחירה ולי לא נותר אלא לכבד את החלטתך . אני מאחל לך הנאה מהאופנוע הזה והצלחה בעתיד . זאב
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי lior_baruch » ש' מאי 21, 2011 5:46 pm

zeev כתב:
lior_baruch כתב:

היי זאב,

ליאור.

כן ליאור אני יודע על איזה אירוע מדובר .
ראשית הרשני להודות על ההזמנה , אין ספק שרמת השחזור עומדת על הרמה הגבוהה ביותר , ועל כך תבורך , שהרי עם כאלה פרוייקטים אתה מרים את הממוצע של שחזור האופנועים בישראל , אני תומך ללא סייג במה שכתב רועי ויותר.
הבעיה מבחינתי ( ומכתב זה הוא תגובה אישית בלבד ) היא הפורום שבו החלטת להציג לראשונה את היצירה , גוף אשר אני מקפיד להדיר את רגליי ממנו , ולמרות זאת אודה כי עלו במוחי הרהורי כפירה , אחרי הכל הוזמנתי כדי לכבד אותך בנוכחותי וכך רציתי לנהוג .
לצערי לא נהגת כלפי בדרך דומה, הרי כאשר בקשו ממני לפני כשנה באירוע מאחרי האיצטדיון להציג אופנוע אמריקאי לא צריך היה לבקש פעמיים , נכון ? לא נכחת כאשר הצגתי את האינדיאן לראשונה וגם לא בהזדמנויות אחרות , אפילו לא באירוע שלנו ברמת השרון אתמול 20.05.11 , תמיד תהיה סיבה למה זה היה בלתי אפשרי להגיע דווקא ביום הקובע .
כך או כך עשית את הבחירה ולי לא נותר אלא לכבד את החלטתך . אני מאחל לך הנאה מהאופנוע הזה והצלחה בעתיד . זאב

היי זאב,

ראשית, הזמנתי הייתה לכלל חברי IVC ולא הייתה לי כאן כוונה לפתוח פנקס אישי של נוכחות באירועים אלו ואחרים כך שתודתי לך על הופעתך שם היא על העונג בלראות את האופנוע אך זו לא תודה אירגונית.

אני יכול לספור על יד אחת (מקסימום, שתי ידיים עם כמה אצבעות קטועות) את מספר הפעמים בהם הגעתי למפגש מועדון זה או אחר בשנתיים-שלוש האחרונות (עושה לביתי, משפץ בעיקר בסופ"ש וכל דקה חשובה לי), כשבחלקן כללתי ביקור גם במפגש IVC כך שטענתך לא ברורה לי.

אני לא הייתי זה שביקש ממך להגיע לאירוע האיצטדיון באופן ישיר או עקיף, אין לי שום קשר להנהלת אותו מועדון מאשר קשר חברי רב שנים.

לאירוע האינדיאן ברמת השרון הגעתי גם הגעתי, אמרתי שלום ולחצנו יד, אבקש ממר צוקרמן הנכבד (כן, יש סתירה בין השם צוקרמן ו-נכבד :wink: אני אקבל ממנו סתירה על זה כשנפגש בפעם הבאה :lol: ) לשלוף תמונות מאותו אירוע באם ממש תתעקש. כמו כן הייתי באירוע שקיימתם בסימן אמריקה בחניון כיתן ובהזדמנויות נוספות. לגבי האירוע של אתמול, טרם האירוע אמרתי לאירית שעקב סיבות אישיות (ילד חולה ואני איתו בבית, מצטער אך זה בא לפני הכל) לא אגיע.

חבל שאתה לוקח את זה לרמות אישיות, מיותרות ומתנצחות.

הזמנתי הייתה כאמור לכולם ובעיקר לחבריי כאן ואתה אחד מהם (גם אם לעיתים איננו חולקים את אותה דעה). אם לא יגיעו בשל ה"מועדונים" והמטען הקשור בכך, אבין.

ליאור.
חלומות נועדו להגשמה

סמל אישי של המשתמש
lior_baruch

הודעהעל ידי zeev » ש' מאי 21, 2011 6:29 pm

אם טעיתי בפרט כזה או אחר קבל את התנצלותי הכנה , אין צורך בעדים , אם וכאשר תבחר מקום אחר , או נכון יותר תחת כובע אחר אגיע בשמחה. בהצלחה . - זאב
zeev
צוות הניהול

חזור אל פורום אספנות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים