האמת לי זה נראה כמו חילול הקודש . kr - 175 יוצר משנת 1946 עד 1955 לדגמים אלה לא היה מתנע וההנעה היתה ע"י רגלית כמו באופנוע , כמו כן לא היה לו מהלך אחורי , ההמלצה של היצרן הייתה להחזיק מקל באוטו כדי לדחוף מהחניה או לפני הנסיעה להוציא אותו מהחניה . ממה שנראה כאן מישהו " דחף " פנימה מנוע ומתלים אשר לא מוכרים לי , נדמה שזה גם גיר אוטומטי , או משהו שעובד עם וריאטור , ממש חילול השם . ואני בכלל לא מדבר על הפנסים האחוריים .
נכון ראית! הורכב מנוע Honda אוטומטי לעשות דבר כזה בכלי נדיר כל כך,זה באמת "חילול קוידש מכאני"
אבל בוא נחשוב שבמצבים מסוימים של אין ברירה וחוסר אפשרות להשיג, יכול להיות פתרון יצירתי ובהחלט אמין לגרום לKR להמשיך להתגלגל (אמנם ללא רוורס ) תאר לך מצב שאחרי שנים ש"שיפוץ" הKR אצל עמי, הוא לא מוצא את המנוע בין כל הגרוטאות שבחצר ואין ברירה, רוצים להציל את הרכב: אז מרכיבים מנוע סאן יאנג באופן זמני עד שימצא Sachs , נכון?
אגב: מה שלא ברור לי זה מי יהיה מוכן לשלם 22950 $ לבין כלאיים שכזה ?
סה"כ יחסית המחיר לא גבוה , אם הכלי היה מקורי המחיר היה שונה לחלוטין , מבחינת הילוך אחורי אין בעיה כפי שכתבתי לדגם הזה לא היה הילוך כזה , אגב הדגמים האלה יותר זולים מה - kr - 200 שלא לדבר על ה - kr - 201 .