על ידי annetzer » א' אפריל 12, 2015 7:22 pm
חברים, ברצוני לחלוק אתכם סיפור קצרצר שחוויתי ממש בזירת האירוע. אפרתי, אתה היית נוכח נדמה לי באותו רגע. בכל אופן, אותי זה ריגש מאוד:
ברגע מסויים הרגשתי נגיעה קלה על כתפי וכשהסתובבתי, ראיתי איש מבוגר עם כובע מצחיה, נמוך קומה. בקול נמוך אבל בטוח בעצמו, שאל איפה הוא יוכל לקנות את התמונות שאני צילמתי. כמה רגעים לפני כן, ראה אותי מצלם אותו גם בתוך החבורה המכובדת שהייתה שם: סגן ראש העיר, סמנכ"ל משרד התחבורה (תקנו אותי אם אני טועה) וזאב שעמד בגאווה ונתן הסברים כמעט על כל הרכבים. עניתי לאותו איש מבוגר שאני עשיר ושאני מיליונר. שאני לא זקוק לכסף. שבליבי יש מספיק מקום לאהוב את כל הכלים האלה ויותר וגם אנשים כמוהו שמטפחים כלים כאלה. באותו רגע האיש פתח זוג עיניים וביקש לחבק אותי. זה היה חיבוק ענק, חם ומלא רגש. לאחר שסיפרתי לו אפה אני גר, אותו זוג עיניים נפתח שוב, והחל לספר "בקצרה"על הקריירה הצבאית, בה הוא היה אחד המפקדים הבכירים ששיחרר את באר שבע ב 48'. הוא הושיט לי את כרטיס הביקור שלו ואני הזמנתי אותו להצטלם עם כלי האספנות שהגיע איתו. אופנוע ירוק שלא היה עליו שם ועמד ליד החיפושית הירוקה היפה.
שמו שאול ספיר ובבעלותו חברה לציוד גז. אני אתקשר אליו, אבל לא רשום שם אימייל. מישהו יכול לעזור לי להעביר אליו את התמונות? אני מצרף את התמונה שלו.
כמו תמיד, היה לי טוב, כן ירבו מפגשים כאלה. תודה לכולם על האירוח.
- קבצים מצורפים
-

- IMG_9239.jpg (71.97 KiB) נצפה 9128 פעמים