תגובות לאירוע ההצדעה ב-CF

הבמה שלכם לכל נושאי האספנות בארץ ובעולם

תגובות לאירוע ההצדעה ב-CF

הודעהעל ידי V8_וחצי » ו' יוני 19, 2009 7:57 pm

שוב מחקו :evil: :x
סמל אישי של המשתמש
V8_וחצי
Original Gangsta

הודעהעל ידי zeev » ו' יוני 19, 2009 8:05 pm

מחקו מה ? - זאב
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי V8_וחצי » ו' יוני 19, 2009 8:30 pm

את ההזמנה הנ"ל ב-CF
סמל אישי של המשתמש
V8_וחצי
Original Gangsta

הודעהעל ידי AKICHU » ו' יוני 19, 2009 8:47 pm

אם מועדון החמש בחר למחוק את ההודעה, זכותו, בכל מקרה ההודעה נמצאת בעמוד 2.
אירית
טיפ לחיים : אף פעם אל תטוס בחברת תעופה שטייסיה מאמינים בגלגול נשמות
אושר משמעו: בריאות טובה וזכרון דפוק .
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי zeev » ו' יוני 19, 2009 9:12 pm

מבלי להתייחס מחקו , לא מחקו . עליכם להבין , זה הפורום שלהם , באותו רגע שקיים הייכן שהוא אדם שהוא יחליט מה תכתבו ומה תגידו אתם בשליטתו , מה שכתוב בדביק תחת סעיף הודעה חשובה זה קשקוש , הפורום שייך לכלל האספנות בערך כמו שחברת אל - על שייכת לי .
הם כרגע מוחקים מה שאתם כותבים , ובשלב הבא ינסו על אותו משקל גם להכתיב מה לחשוב . נראה מוכר , לא ? זה שייך למשטרים מאד אפלים . שלא ניתן יד לזה . אז שיהיה לילה טוב . זאב
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי רועי צוקרמן » ו' יוני 19, 2009 10:23 pm

בשנת 2002 הייתי אחד השותפים להקמת קארספורום. אז זו הייתה הפלטפורמה המעניינת והאיכותית
ביותר לחובבי רכב, לטעמי. מי היה מאמין ששבע שנים אחרי זה, לא אכנס לשם אפילו כדי לקרוא.

יש כל-כך הרבה מקורות מידע, פורומים ופורטלים בנושא רכב באינטרנט, שבאמת אין צורך להיכנס לפורום
ספציפי כלשהו כדי להתעדכן.

אני מכבד את עומר ושלומי ואת זכותם לעשות בקארספורום מה שהם רוצים.
אחרי הכל הם הקימו אותו, וגם שילמו על כך מכיסם וזמנם. אם הם רוצים לתת למועדון ה-5 בלעדיות ולמחוק
ביקורת על המועדון בטענה שזו ביקורת על ניהול הפורום, לבריאות.
אם הם רוצים למנוע פרסום אירועי אספנות לגיטימיים רק כי הם לא של מועדון ה-5, לבריאות שוב.
זו זכותם.

אבל זה לא אומר שאני חייב לכתוב או לקרוא שם. אם אתם לא מרוצים ממה שקורה בקארספורום, אתם מוזמנים
לעשות את מה שאני עשיתי. פשוט אל תיכנסו. מה שבטוח, זה יחסוך לכם לא מעט זמן, וגם עצבים.
רועי צוקרמן
צוות הניהול

הודעהעל ידי AKICHU » ש' יוני 20, 2009 12:06 am

צוקי צודק - עומר ושלומי בנו משהו משובח וראוי , גם אני מחקתי את שם המשתמש שלי, וגם אני איני מגיבה שם יותר.
ויש שם אחד שמחקו אותו, התבכיין ועשה דרמות, ואז חזר לשם ומספר לכל מי שמוכן להקשיב לו סיפורי פיות
והם עוד מאמינים לו, על אף שרק לפני שנתיים סיפר סיפורים לנו.
והכל מתועד
אירית
נערך לאחרונה על ידי AKICHU בתאריך ש' יוני 20, 2009 7:03 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי zeev » ש' יוני 20, 2009 12:23 am

מחזק את ידי רועי , ועוד אוסיף , חייתי עד היום מבלי להכיר את עומר ושלומי , יתכן שחסר משהו בחיי כתוצאה מכך , אבל אני לא יודע מה, אז זה נראה לא נורא , כך או כך אם ההכרות איתם כרוכה בזה שכל עול ימים וזב חוטם יכול למחוק את מה שיש לי להציע , נראה לי על כן שהמצב הנוכחי עדיף , אכן ראיתי בימים האחרונים שורה של מחיקות אשר הסיבה היחידה היא שנאה תהומית אשר מלווה כך נראה גם במעט טרוף לא מוסבר , שוב עצתי לא לכתוב במקום בו הכותב אינו רצוי .
נחכה אם כן עד שיהיה זה פורום אספנות שווה לכולם בו לא ימחקו מה שכתב מישהו רק בגלל אי השתיכותו לגוף אשר חלק מחבריו סוברים שלהם מונופול על נושא האספנות בישראל , בכל מקרה חייתי עד שהכרתי את פורום האספנות האמור , ואני מקוה גם להמשיך אחריו אפילו אם לא ישתנה שם כלום . חלומות פז - זאב
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי חן פרחי » ש' יוני 20, 2009 9:17 am

AKICHU כתב:אם מועדון החמש בחר למחוק את ההודעה, זכותו, בכל מקרה ההודעה נמצאת בעמוד 2.
אירית

בוקר טוב לכולם.
זו תגובתי הראשונה והאחרונה בנושא זה.
פורסמה על ידכם הודעה על אירוע הצדעה למתעשיית הרכב האמריקאית, וזה כבר מעיד על כך שהפורום שייך לכולם, אבל למה להתפס לשטויות..
מהרגע שבו פורסמה ההודעה, היא הוקפצה ללא הרף, ובכוונה, וזה עלה בלעלי הפורום ולכל המנהלים על העצבים.
גם להודעות שמפרסם מועדון ה 5 על אירועים יש נוהל הקפצות, וזה לא הוגן ולא הולם למשוך את עיני הקוראים בהודעות לא רלוונטיות.
בהגיע העת, ההודעה תוקפץ על ידי, ובכל מקרה אני מאחל לכם הרבה בהצלחה, סה"כ התחביב משותף לכולם.
אין למועדון ה 5 שום בעייה עם ביקורת, להיפך, אך לא יתכן שבכל יום יפתח שרשור חדש על "למה מועדון ה 5 נותן יד למחרבי התחביב" או "למה מועדון ה 5 לא פועל לביטול תוכנית גריסת המכוניות המתוכננת" או "למה מועדון ה 5 לא מטפל בבעיית הגרעין באיראן או בבעיית פליטי דרפור".
יש גבול לכל דבר, וברגע שהוא נחצה, מנהלי פורום אספנות קיבלו גיבוי מלא מבעלי האתר להתחיל למחוק.
אתם לא יכולים להתארח אצל אדם בבית, להקיא לו על השטיח ואחר כך להתפלא למה אתם מגורשים.
ובנימה אישית - אני מודע היטב לכעס של רבים מכם עלי, ויתכן שיש בו מן הצדק.
אני פשוט החלטתי לא להפוך את הסכסוך הזה לאישי, ואני עדיין חושב שאין שום טעם בהיסטרייה שנוצרה מסביב לנושא, ואם אתם חושבים שפגעתם במועדון ה 5, טעות חמורה בידכם.
אפילו לו שרטתם לו את הצבע..
מספר החברים גדל בצורה משמעותית בשנה האחרונה, ומצבו של המועדון מצויין.
לא מעט אנשים שפעם חשבתי אותם לחברי הטובים ניתקו עימי קשר, ומדובר באנשים שנתתי את נישמתי עבורם, ולמיטב זיכרוני לא עשיתי להם שוב דבר רע. באמת.
סמל אישי של המשתמש
חן פרחי

הודעהעל ידי AKICHU » ש' יוני 20, 2009 9:36 am

חן שלום
ואני אתייחס למשפט האחרון בלבד ובשמי בלבד, תודה על ההתיחסות, אני כמובן שלא כהרגלי לא אוסיף את המילה "הכנה".
עלה והצלח בכל, לכל אחד יש את מקומו הוא וכל אחד משיג את האהדה כלפיו או לא, בדרכים משלו.
חלק עם השגים ממשיים, חלק עם דרכים אחרות ונלוזות כמו למשל, לבנות בדיות וסיפורים פיקנטיים על לא כלום.

כל זמן שישנם פתיים שקונים את זה, דרכם תצלח

לי נשארו זכרונות מתועדים שאתה דווקא לא תרצה לזכור והם לא בקטגוריית ההשגים אלא האפשרות השניה שציינתי.

אירית
נערך לאחרונה על ידי AKICHU בתאריך ש' יוני 20, 2009 1:27 pm, נערך 3 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי ירון פ. » ש' יוני 20, 2009 9:47 am

עד כה לא הגבתי בעניין - אך עתה אני אגיב נקודה לנקודה.

לחן - לפתע פתאום אתה מדבר בשם "מועדון החמש" - שהרי עד לפני כשנה דיברת רבות סרה במועדון שהיום הנך אוהב כל כך - אני הייתי זה שביקשתי ממך למתן את התקפותיך על מועדון החמש!!!

בכל מקרה כפי שהיית אומר בעבר - "רק חמור אינו משנה את דעותיו" - מעניין איזו חייה מוותרת במחי יד על עקרונותיה ועל האנשים איתה הלכה יד ביד משך שנים!!!??? (כל זאת מאחורי הגב ומבלי אפילו לרמוז לחבריה על כך)

מעבר לכך, אנו ב-IVC לא נתנו יד לשירשור כנגד מועדון החמש, ואם כן אני מבקש דוגמא - שהרי דבריכם עולים כדי לשון הרע - אז אני מבקש להפסיק להאשימנו בהאשמות שווא.

אני בוודאי איני רוצה להכנס לעניינים אישיים - אבל אני יודע היטב את הסיבה "לעריקתך" למועדון החמש - ואל תעטוף אותו במשהו שהוא אינו אישי.....חבל לומר דברים שאינם נכונים.

מצבו של מועדון החמש אינו מענייננו, ואין סיבה לדון בכך כלל - מאחל הצלחה למועדון החמש ולהמשך טיפוח התחביב.

ובנימה קצת יותר אישית - היות ואני מכיר היטב את ההתנהלות של ניהול הפורומים ב- קארזפורום אני מכיר ויודע עד כמה נרחבת סמכות מנהליו - אין צורך להתכסות בכסות של "בעלי הפורום" שהרי אין הם מעורבים כלל בעניין !! בשירשור "שלנו" נמחקו תגובות שאין מוחקים בשירשורים אחרים....ולא משנה עד כמה יהיו תירוצים והסברים בעניין. אני מבין שהשירשור אינו מסב הנאה לאי אלו אנשים....

ואני יודע שכעת אין זה מעניין אותך - אבל גם IVC מתקדם ומתפתח ואנו נהנים עד מאד מפעילותו.
נערך לאחרונה על ידי ירון פ. בתאריך ש' יוני 20, 2009 1:48 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.
אוסף כלי רכב ללא ליאות.
סמל אישי של המשתמש
ירון פ.

הודעהעל ידי חן פרחי » ש' יוני 20, 2009 10:19 am

זו באמת ההיתייחסות האחרונה שלי כאן.
היתה לי, ועדיין יש לי ביקורת קשה מאד כלפי מועדון ה 5 בכל מה שנוגע לסגירת הפרשה האומללה ההיא, והבעתי אותה לא פעם, ובצורה הבוטה ביותר, ולא מעט יודעים שדעתי בנושא סגירת הפרשה לא השתנת כהוא זה, וכל מי שהיה מעורב בעיניין מודה, מי בפה מלא ומי בשקט, שטיפול המועדון בפרשה היתה גרוע, מתחילתה ועד סופה.
אבל אני ידעתי לא להפוך את הסיכסוך הזה לאישי ,ולמרות שכתבי דברים קשים מאד כנגד קובי מילוא, למשל, תמיד ידעתי לעשות זאת בנימה עיניינית לחלוטין,ולא להפוך את זה לעויינות אישית.
בנוסף, דאגתי לא ":להתלכך" עם אף אדם במועדון ה 5 ברמה האישית, ולדעתי כך צריכים לנהוג אנשים בוגרים.
וכשלא מיתלכלכים ברמה האישית ולא טורקים דלתות, יש לאן לחזור.
יכולנו כולם לקבל את התנצלותו או הבארתו של דוד נמרי, ולשוב למועדון, תוך שמירת IVC כגוף קיים, גם אם בשקט.
סה"כ מספר השעות שיש לי לעסוק בתחביב, וכן זה ת ח ב י ב , מועט ביותר, ואני לא מוכן לבזבז אותם על פרשה עבשה שעבר זמנה ובטל קורבנה.
חוץ מרצח ואלימות לשמה, הכל בר סליחה, ואני באופן אישי הייתי מוכן לקבל התנצלות כנה ועיניינית.
ומי שלא, לא.
אני סיימתי, היו שלום.
סמל אישי של המשתמש
חן פרחי

הודעהעל ידי AKICHU » ש' יוני 20, 2009 10:28 am

חן פרחי כתב:זו באמת ההיתייחסות האחרונה שלי כאן.

אבל אני ידעתי לא להפוך את הסיכסוך הזה [b]לאישי ,ולמרות שכתבי דברים קשים מאד כנגד קובי מילוא, למשל, תמיד ידעתי לעשות זאת בנימה עיניינית לחלוטין,ולא להפוך את זה לעויינות אישית.
בנוסף, דאגתי לא ":להתלכך" עם אף אדם במועדון ה 5 ברמה האישית, ולדעתי כך צריכים לנהוג אנשים בוגרים.

אני סיימתי, היו שלום.

האמנם??? לכל אחד מהסעיפים

אם זו הדוגמא למילתך במשפט הספתח והסייפא, מה זה אומר על משפט האמצע?
ואולי ישמחו לדעת גם כאלו בנוסף למי שציינת עד כמה "אישי" היית ועד כמה רחוק הגעת?

אירית
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי ירון פ. » ש' יוני 20, 2009 10:36 am

חן פרחי כתב:זו באמת ההיתייחסות האחרונה שלי כאן.
היתה לי, ועדיין יש לי ביקורת קשה מאד כלפי מועדון ה 5 בכל מה שנוגע לסגירת הפרשה האומללה ההיא, והבעתי אותה לא פעם, ובצורה הבוטה ביותר, ולא מעט יודעים שדעתי בנושא סגירת הפרשה לא השתנת כהוא זה, וכל מי שהיה מעורב בעיניין מודה, מי בפה מלא ומי בשקט, שטיפול המועדון בפרשה היתה גרוע, מתחילתה ועד סופה.
אבל אני ידעתי לא להפוך את הסיכסוך הזה לאישי ,ולמרות שכתבי דברים קשים מאד כנגד קובי מילוא, למשל, תמיד ידעתי לעשות זאת בנימה עיניינית לחלוטין,ולא להפוך את זה לעויינות אישית.
וכשלא מיתלכלכים ברמה האישית ולא טורקים דלתות, יש לאן לחזור.
יכולנו כולם לקבל את התנצלותו או הבארתו של דוד נמרי, ולשוב למועדון, תוך שמירת IVC כגוף קיים, גם אם בשקט.
סה"כ מספר השעות שיש לי לעסוק בתחביב, וכן זה ת ח ב י ב , מועט ביותר, ואני לא מוכן לבזבז אותם על פרשה עבשה שעבר זמנה ובטל קורבנה.
חוץ מרצח ואלימות לשמה, הכל בר סליחה, ואני באופן אישי הייתי מוכן לקבל התנצלות כנה ועיניינית.
ומי שלא, לא.
אני סיימתי, היו שלום.

אתה לא הפכת את הסיכסוך לאישי????!!!! :cry:

אוקי....בכל מקרה היו פניות רבות אלי ואל זאב ושמעתי שגם אל אירית בכדי לחזור.

אנחנו בחרנו להיות איפה שאנחנו וטוב לנו היכן שאנחנו. ובכל מקרה אנחנו יכולים בכל רגע ובכל שלב לחזור....אבל....הסיבות העיקריות להקמת IVC לא השתנו - ואני אתן דוגמא מפי אומרן - http://ivc0707.org/forum/viewtopic.php?t=237&highlight=
אוסף כלי רכב ללא ליאות.
סמל אישי של המשתמש
ירון פ.

הודעהעל ידי שמר » ה' אוגוסט 13, 2009 2:25 pm

רועי צוקרמן כתב:בשנת 2002 הייתי אחד השותפים להקמת קארספורום. אז זו הייתה הפלטפורמה המעניינת והאיכותית
ביותר לחובבי רכב, לטעמי. מי היה מאמין ששבע שנים אחרי זה, לא אכנס לשם אפילו כדי לקרוא.

יש כל-כך הרבה מקורות מידע, פורומים ופורטלים בנושא רכב באינטרנט, שבאמת אין צורך להיכנס לפורום
ספציפי כלשהו כדי להתעדכן.

אני מכבד את עומר ושלומי ואת זכותם לעשות בקארספורום מה שהם רוצים.
אחרי הכל הם הקימו אותו, וגם שילמו על כך מכיסם וזמנם. אם הם רוצים לתת למועדון ה-5 בלעדיות ולמחוק
ביקורת על המועדון בטענה שזו ביקורת על ניהול הפורום, לבריאות.
אם הם רוצים למנוע פרסום אירועי אספנות לגיטימיים רק כי הם לא של מועדון ה-5, לבריאות שוב.
זו זכותם.

אבל זה לא אומר שאני חייב לכתוב או לקרוא שם. אם אתם לא מרוצים ממה שקורה בקארספורום, אתם מוזמנים
לעשות את מה שאני עשיתי. פשוט אל תיכנסו. מה שבטוח, זה יחסוך לכם לא מעט זמן, וגם עצבים.

ראיתי עכשיו את הודעתו של צוקרמן, לא יכול שלא להזדהות כמעט עם כל מילה.

אני ב-CF בערך מהיום בו הוקם, עם הזמן ביקשו ממני להצטרף לצוות האחראים, בעקבות השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=27568 (ראו גם את דברי הטעם שכתב DAVID), ומה שכתבתי כאן.

בזמן שנמניתי על צוות המנהלים (עם הזמן ראו לנכון "לקדם" אותי להיות מנהל) השתדלתי להקפיד על התנהגות כזו, בעיקר מפני שראיתי את CF כמקום מוביל ומחנך (בעיקר את הדור הצעיר, הן בהתנהגות בפורום, מחוצה לו, בצורת הכתיבה ובאופן המחשבה).

צוות הניהול באותו זמן מנה חבורה מגובשת למדי שכמעט לא נזקקה לדיונים בפורום המנהלים על איך ומה לעשות עם הודעות המשתמשים, את מי לחסום או להגביל ובאילו שיטות לנהל את הפורום.

כמעט כולם היו במה שנקרא "אותו ראש".

לצערי, באופן שאינני מצליח להבינו, הצליח מועדון החמש, באמצעות שליחו עלי אדמות, בני הספל - להשפיע על בעלי האתר (בעיקר שלומי) באופן שלא תאם את ראייתי את ניהול הפורום.

אמנם מראש הוסכם כי פורום האספנות הוא מעין "טריטוריה פרטית" של הנהלת מועדון החמש, בו אין המנהלים האחרים רשאים לגעת ללא אישור (חתום ע"י עו"ד :roll: ) של בני, אבל עדיין, כיוון שפורום האספנות שכן תחת כובעו של CF, נערכו או נמחקו הודעות שלא עמדו בכללי הפורום הבסיסיים.

לא פעם ולא פעמיים היו ויכוחים על מה מותר ומה אסור, האבסורד הוא שבמקרים מסויימים (כמו עם בני זוהר או אילן זלינגר) קמה צעקה מצד בני על ההתערבות, אבל ימים ספורים אח"כ קיבלתי (אני מניח שגם מנהלים אחרים) בקשות לחסימה ו/או למחיקה מצד אותו אדם שעמד על רגליו כנגד המחיקה (כנראה שהתקיימה ישיבת ראשי המועדון אשר אישררה בדיעבד את היות אותו גורם "מוקצה").

כשהגיעו מים עד נפש, דרשו מספר מנהלים (כולל אותי) למנות מנהל נוסף על בני. חן פרחי (אין לי מושג מה קרה בינו לבין האנשים כאן, אבל באותם ימים הוא נחשב מועמד ראוי בעיניי) הוצע כאופציה.

בני הזדעק ומחה נגד ההצעה, לבסוף הוחלט (לאחר ישיבה מרתונית של ועד מועדון החמש כנראה) למנות את קובי מילוא.

העניינים נרגעו לזמן קצר, היה שיתוף פעולה גם עם קובי (בעיקר חסימות/מחיקות אשר נדרשו ע"י קובי ובני בשעות בהן לא היו ליד המקלדת) וניסינו להמשיך הלאה.

יום אחד, בשעת לצון (יכול להיות שלא הייתה השעה הכי מוצלחת, הודיתי בכך קבל עם ועדה) "הדבקתי" לקובי התראה על הודעה שניתן היה לפרשה כסותרת את הכללים. כמובן שזו הייתה בדיחה (לא מתווכח על טיבה).

בתגובה קיבלתי מייד הודעה זועמת מאדון קובי (כולל העתק לשלומי) בה הוא משתלח בי על חוצפתי הרבה, השיא היה משפט שהופנה לשלומי בערך בזו הלשון :
אם ההתראה לא תוסר היום עד שש בערב, אני ומועדון החמש עוזבים מיידית את CF

מבינים? קובי מילוא הפך לבעל הבית של מועדון החמש! הוא לבדו קובע אם ומתי פורום האספנות ימשיך תחת חסותו של CF, לאף אחד אחר אין SAY בעניין. את המילים ה"יפות" שצירף להודעה אימנע מלציין כאן, אבל הרושם הכללי היה של עלייה מדאיגה של מפלס השתן.

ניסיתי להרגיע מעט את הרוחות, בה"פ לקובי ובבקשה מעומר/שלומי למחוק את ההתראה הזו, אבל האדון המשיך להתנפל כאילו שחיסלתי במו ידיי את אחד מקרובי משפחתו.

לתדהמתי, במקום לנפנף את אדון קובי לעזאזל ולשלוח אותו לוועד המועדון כדי שיחליט אם לממש את האיום, בחרו בעלי CF להתכופף בפניו ולתת לו להשליט את רצונו.

לאחר הויכוחים הקודמים ובצל האיומים הנ"ל, החלטתי שממש לא מתאים לי להקדיש זמן ומרץ לניהול פורום שמתנהל בצורה כזו (אותו ניהול, שכלל מאות שעות של עבודה בהתנדבות, להזכירכם).

המשכתי לכתוב עוד זמן מה שם, אבל עם הזמן גיליתי ש-CF הולך והופך למקום שנוגד את מה שהאמנתי בו ועבדתי על פיו והפסקתי לכתוב לחלוטין למשך כשנה וחצי (בלי לצאת בהכרזות מפוצצות, פשוט נמוגתי).

כנראה שלא רק בעיניי השינוי לא מצא חן, בפרק זמן זה עזבו אחריי עוד כמה מנהלים שהיו בעיניי מעמודי התווך של הפורום, מאותה סיבה בדיוק (כלומר - CF הפך למעין תואם פורום YNET בימיו הרעים).
החלטתי להתנתק ממקום שבאמת אהבתי והיה חשוב לי, מכיוון שהוא הפך למקום שכבר לא "דיבר" אליי, בדיוק מה שרועי כתב.

לא הייתי טורח וכותב את כל זה, אלמלא מה שקרה לאחרונה.
אחרי אותה שנה ומחצה אמורות לעיל, החלטתי לחזור לכתוב ב-CF בגלל פרוייקט מסויים שניסיתי להרים.
אמנם נחרדתי לא פעם מכמות ורמת שרשורים כאלה ואחרים, אבל מלבד עקיצות פה ושם סתמתי את הפה, כמשתמש מהשורה (ראשונה, כסא 26 במקרה הזה, אבל עדיין משתמש).

כאן אני מגיע (סוף סוף) לפואנטה.

לפני כשלושה חודשים פתח ידידנו רן (השושנים) שרשור כלשהו בפורום אספנות, בה הזכיר את פרשת נמרי/קיפניס המפורסמת.
יכולתי לדמיין בעיני רוחי את בני הספל יושב קוצף ליד מקלדתו ומוחק בחמת זעם מילים שלא תאמו את האג'נדה של וועד המועדון, ירום הודו.
כמובן שכל הודעה כזו הודגשה בפונט אדום ונחתמה כדת וכדין בחותם המלך (מנהל הפורום).

לא זו בלבד, אלא שהוא הגדיל לעשות וכתב הודעות "משותפות" ל"מנהלי הפורום, בני ורז". אם הוא העיר את רז בשעה 12 וחצי בלילה רק כדי לאשר איתו מחיקת הודעה, אני צנצנת.

לא התאפקתי והכנסתי קטנה בשרשור, כמובן שהדיקטטור טרח וערך את ההודעה, לא בהצלחה יתרה (השאיר עקבות) ואחרי דין ודברים בן כמה הודעות (כלל גם השתתפות פעילה של ארנון, עוד מנהל שסרח וחזר לדרך הישר) נעל את השרשור, כדי להראות עד כמה עוצמתו גדולה.

כאן כבר עליתי לסל"ד די גבוה, כי מאז ומתמיד החליאה אותי דרך ההתהנהלות של ראשי מועדון החמש לדורותיו והחלטתי להציק לאדון בני מעט, תוך העלאת הודעה בפורום אחר, בו אין ידו משגת (כן, אני יודע שיש לי נטייה לעצבן אנשים לעיתים, עדיף לטעמי על שקרים וטאטוא אל מתחת לשטיח).

ההועדה שרדה מעט, עד שנמחקה (בצדק, מבחינת המנהל שמחק, לא השליתי עצמי לדקה שזה יחזיק, את פקודות המטכ"ל של CF הרי אני כתבתי :twisted: ).

בקיצור, זה נגמר בהעברתי למעקב, אבל FRANKLY MY DEARS, I DON'T GIVE A FUCK.
מכיוון שמדיניותם של בעלי (ובעקבותיהם מנהלי) CF היא לתת לוועד מועדון החמש ונציגם בפורום לעשות ככל העולה על רוחם ובעיקר להעלים דברים שאינם תואמים את מצב רוחם, בטח ובטח כאשר זה נעשה ביחד עם מה שנראה בעיניי כנסיגה כללית של רמת הפורום (שרשורים ברמה של מי אפסיים, נטישה של כל נסיון לשנות משהו בהתנהגות או במחשבה המוטורית של הכותבים בפורום וכד'), גם אם עושים "הנחת החופש הגדול" - זה פשוט כבר לא המקום בשבילי.

חבל לי, כפי שציינתי - זה היה ממש הבית האינטרנטי שלי. מעבר לכך, יש שם עדיין כמה וכמה אנשים (ואפילו מנהל אחד או שניים) שאני מאוד מעריך ומחבב וגם כמות המידע שהצטברה שם לאורך השנים (בעיקר ידע מקצועי על מכוניות, מה שהכי מעניין אותי) היא כנראה ללא תחרות בישראל. למדתי שם המון, אני מקווה ומעריך שגם לימדתי אחרים.

עדיין - היום, אין לי פשוט מה לחפש שם. הפסקתי לכתוב לחלוטין וכמעט איני נכנס לשם (אלא אם יש כותרת מעניינת שצדה את עיני, אבל אני קורא בלבד).
אני באמת מצטער על מה שקרה לפורום שהיה פעם משהו שונה לגמרי מכל מה שהכרנו עד אז,
הכרתי שם המון אנשים וחברים (חלקם וירטואליים, חלקם גם בחיים האמיתיים) אבל כמו שאמר ההוא שציטטתי - זו זכותם המלאה של שלומי ועומר, כסף שלהם.
שמר

הבא

חזור אל פורום אספנות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים