שלום לכולם,
אשמח לדעת את דעתכם וכן את הנחת הייסוד של IVC בנושא(אם יש כזו), האם חברות שלי במועדון החמש סותרת/פוגעת/מחבלת/מפריעה וכו' להיותי חבר ב-IVC?
תודה,
ליאור.

ירון פ. כתב:ליאור ממש לא. אתה יכול להיות חבר במועדון הגולף המקומי כמו במועדון NSU העולמי, בנוסף לחברותך אצלנו.
למה אתה חושב שיש סתירה בין הדברים?
בכל מקרה יש חברים לא מעטים ב-IVC שחברים במועדוני רכב שונים בארץ ולא משנה אילו....מראש ציינו שאין סתירה ומי שעקרונותינו מקובלים עליו נשמח שיצטרף.

zeev כתב:אני אגיד לך ליאור כך : כל אחד בעצם יכול להיות חבר בכל גוף שירצה ובלבד שלא הוצא מחוץ לחוק , ביחד עם זה לא הייתי רוצה שמישהו מן הפעילים אצלנו יהיה חבר שם , מה לעשות ? יש לי בעיה קשה עם נאמנות כפולה , כבר גיליתי לא פעם שמכניזם כזה לא פועל טוב . ערב טוב - זאב

zeev כתב:אתה טועה ליאור, רוב רובם של החברים אצלנו אינם חברים במועדון החמש .
לעניננו כתבתי שאין לי בעיה עם החברות שם לחברים מן השורה, אלא רק בעניין הפעילים , הואיל ואתה אינך פעיל במלוא מובן המילה, הרי שלא נראה שצריכה להיות בעיה כל שהיא, בודאי שלא בגופים הנוספים שהזכרת.
בברכה - זאב

AKICHU כתב:ליאור אני רואה שאתה מתעקש על דקויות - אז לא! ההגדרה "אחוז לא קטן" גם לא מדוייקת
ובעצם למה זה כל כך מענין???
לגוף IVC אין שום בעיה שחבריו יהיו חברים בגוף אחר.
IVC בשלב זה לא ישתתף בשום אירוע של גוף שלא מעונין בנוכחותו עם כל הסממנים המאפיינים
עד כמה שידוע לי אתה מתכוון להשיק את ה- NSU המדהימה שלך, בתוקף היותך חבר מועדון החמש אני מאמינה שהגוף שאתה חבר בו יקח חסות ולכן IVC גם באירוע הזה לא יכפה את נוכחותו במקום בו הוא איננו רצוי.
בהצלחה
IVC לא מעונין בשום מלחמות ופרובוקציות להבדיל
אירית

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים