האם חברות המועדון החמש היא סתירה לחברות ב-IVC?

הבמה שלכם לכל נושאי האספנות בארץ ובעולם

הודעהעל ידי השושנים » ש' אוגוסט 08, 2009 12:39 pm

לא ברור לי ממי את מחפשת הזמנה, מועדון החמש אורח, אנו הזמנו אותו והזמננו גם אתכם יותר מפעם אחת! - רן
סמל אישי של המשתמש
השושנים

הודעהעל ידי y9853 » ב' אוגוסט 10, 2009 12:47 am

AKICHU כתב: גם אם כלפי חוץ זה נראה כמו הגוש המזרחי VS הגוש המערבי - מאחורי הקלעים יש ערוץ תקשורת חיובי
אירית[/b][/color]

ראשית, אני שמח לשמוע שישנו ערוץ תקשורת חיובי.
חורה לי שהערוץ הזה נמצא מאחורי הקלעים, ולא בראש חוצות. לו היה הוא בראש חוצות, היה זה מועיל יותרלכולנו.

יש כאן הזדמנות נדירה לעשות מעט קירוב לבבות.
אני לא מצפה שלאחר ההשקה יישבו אנשי IVC עם אנשי מועדון החמש באותו השולחן, יילגמו בירה מאותה הכוס, ויחלקו חתיכת עוגה (מעשה ידיי אשתי להתפאר), אך אני כן חושב שיש מספיק מקום לכולם להיות בהשקה הזאת.
בכל יום שישי בירושלים, נפגשים חברים (friends, לא members). חלקכם הגדול אף היה אצלנו במפגש, וראה כי יכול להיות מצב בו אנשי מועדון החמש יישבו סביב אותו השולחן עם חברי IVC, ואפילו ייהנו ויצחקו.

נכון, אני ביקשתי ממועדון החמש שיעשו את ההשקה שלי בירושלים. לשמחתי, מועדון החמש הסכים לבקשתי. אבל האם זה הופך אותי ל"מוקצה"?
ביקשתי גם מ- IVC לבוא להשקה שלי. את יודעת היטב את התשובה שנתת לי.
אני לא מחפש משחקי כבוד ואגו. אני רוצה שתבואו ושתראו כי אפשר להנות ביחד עם אנשים שיש להם תחביב משותף, גם אם בינהם זרם הרבה רעל / ארס / דם רע (מחקי את המיותר או לחילופין כל התשובות נכונות).

אני חוזר ומפציר בכם: "בואו להשקת הלמברטה!" 21/8/09 - Be there! (Please).
y9853

הודעהעל ידי ירון פ. » ב' אוגוסט 10, 2009 1:07 am

יוני - אני מבין את הכאב, את הרצון לחלוק עם כולם את השיפוץ שנהנית ממנו....אבל

אנו (והכוונה לגוף שנקרא IVC) לא עורכים אירועים משותפים עם מועדון החמש, עקב בחירת האחרון בכך. נערכו מפגשים עם היו"רים האחרונים ואולם לא היה צורך/רצון/חשק (מחק המיותר) מצדם. ולא שאני רואה בעיה בכך - ייתכן ועדיף שכל אחד יתנהל בנפרד לחלוטין ממשנהו.

בכל מקרה הסברנו זאת חזור והסבר - ברגע שבחרת בחסות/ארגון של אחד מהגופים ברור היה כשמש שהשני (והכוונה כגוף רשמי) לא ירגיש בנוח להגיע למקום אליו לא הוזמן (וכבר הובן שאתה ורן מאד מעוניינים שכולם יגיעו ואולם האירוע שיזמתם כבר אינו תחת ידיכם). וסה"כ אני חושב שיש להתחשב ברצון וכבוד כולם.

אני מקווה שיהיה אירוע מהנה ושתהנה שנים רבות מהלמברטה.
אוסף כלי רכב ללא ליאות.
סמל אישי של המשתמש
ירון פ.

הודעהעל ידי רועי צוקרמן » ב' אוגוסט 10, 2009 10:03 am

y9853 כתב:נכון, אני ביקשתי ממועדון החמש שיעשו את ההשקה שלי בירושלים. לשמחתי, מועדון החמש הסכים לבקשתי. אבל האם זה הופך אותי ל"מוקצה"?

חס וחלילה מוקצה. אני בטוח שמועדון ה-5 יפגין נוכחות מכובדת כמו שהוא יודע, ושהאירוע יהיה מוצלח.

יוני, אם היית עורך אירוע בלי שיהיה בחסות של מועדון ה-5, ובמקום היו"ר שלהם (נחום?), רן היה משיק
את הלמברטה איתך. האם במקרה כזה נציגים רשמיים של מועדון ה-5 היו מגיעים? ספק רב.

ואם היית עורך את האירוע תחת כובע IVC? אין סיכוי.

כשאתה בוחר בגוף שדורש בלעדיות כדי להגיע לאירוע, ולא מוכן להשתתף באירועים של גופים אחרים,
אל תתפלא אם הגופים האחרים לא ששים להגיע אף הם.
רועי צוקרמן
צוות הניהול

הקודם

חזור אל פורום אספנות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים