הזמנה ובקשה אישית לכולם-רן

הבמה שלכם לכל נושאי האספנות בארץ ובעולם

הודעהעל ידי AKICHU » ה' יולי 30, 2009 9:24 pm

צביקוש לא ידעתי - אני בוגרת חיל האוויר וחברת עמותת חיל האויר גאה!
וזאב אני אסביר לך מחר את המונח - פשוט מטעמי בטחון שדה עדיף כך ומי כמוך יודע זאת
אירית
טיפ לחיים : אף פעם אל תטוס בחברת תעופה שטייסיה מאמינים בגלגול נשמות
אושר משמעו: בריאות טובה וזכרון דפוק .
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי השושנים » ש' אוגוסט 15, 2009 6:09 pm

עוד פחות משבוע ואנחנו מחכים למרות ובגלל הכל....רן
סמל אישי של המשתמש
השושנים

הודעהעל ידי y9853 » ש' אוגוסט 15, 2009 11:46 pm

אני רוצה להפנות את תשומת לבכם להודעה של יו"ר מועדון החמש ב CF, בה הוא מזמין את כל מועדוני הרכב באשר הם, להניח לכל היריבויות האישיות, ובאווירה של פיוס ואחווה לקחת חלק באירוע השקת הלמברטה שלי בירושלים.

והנה גם הקישור להודעתו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2231290#post2231290

אני קראתי כבר מזמן לחברי IVC לבוא ולהשתתף בשמחתי, וכפי שנאמר לי טלפונית, וגם נכתב כאן, היתה צפיה להזמנה להשקה ע"י מועדון החמש, ולא רק שלי.

לע"ד, הכתוב בקישור עונה על ההגדרה "הזמנה מגורם רשמי ממועדון החמש", ואני מצטרף (שוב) להזמנה זאת, וקורא לכולם לבוא להשקה ביום שישי הקרוב.
יש מספיק זמן להתארגן (מה גם שידוע על האירוע הזה מזה זמן מה), ולבוא לעיר הקודש ביום שישי הקרוב.

אני אשמח באם ההשקה של הלמברטה שלי תהא הצעד הראשון בקירוב לבבות בין המועדונים השונים, כי אחרי הכל, כולנו כאן למען אותה המטרה, למען אותו התחביב ולמען האהבה המשותפת שלנו.

אנא! השאירו את כל היריבויות בבית, הכנסו לרכבים, עלו על האופנועים, ובואו לעיר הקודש ביום שישי הקרוב להשתתף בשמחתי.

בירה מוזלת מובטחת, עוגות מעשיי ידי אשתי להתפאר מובטחות אף הן. את הבעלים של הטוביה חלקכם כבר מכיר, והגיע הזמן שתכירו גם את החיפושית שלו.

אשמח מאוד לראותכם בהשקה!
יוני.
y9853

הודעהעל ידי gluk » ה' אוגוסט 20, 2009 9:21 am

קצת לא בדיוק בנושא- אבל אני כנראה לא אגיע מסיבה אובייקטיבית לגמרי- הולך לנסות להחיות את המפלצת החדשה שלי! :twisted: :wink: :oops: אין לי סבלנות, מה עוד שחשוב לי שתסע, כי שמתי אותה במקום לא טוב ובעל השטח יהרוג אותי על כך, אם לא אשים אותה נורמלית! :?

אז, יוני- המון מזל טוב מראש על הלמברטה, ומקווה בפעם אחרת אכן אבוא ואראה אותה במציאות- אחרי, שעקבתי די בקפידה על השרשור השיפוץ, אני פשוט חייב לראות את זה במציאות! 8) :twisted: :D
סמל אישי של המשתמש
gluk

הודעהעל ידי y9853 » ה' אוגוסט 20, 2009 1:27 pm

אתה יודע שאתה יכול לבוא עם המפלצת, נכון?
הרי בירושלים כל רכב מוזמן, ולכל רכב מתייחסים יפה (אפילו למפלצות..)
אם אינך רוצה לבוא עם המפלצת, אתה יכול להוציא אותה מאיפה שהיא היום, נניח עד שעה 12 או 1 בצהריים, ואז לעלות לעיר הקודש.

בכל מקרה, בשעה 16:00 יהיה מי שיחכה ליד בנייני האומה לטובת הבאים ממחוזות אחרים, והם יובילו את כולם אל עבר הטוביה.

שוב אני קורא מכאן לכולם, ללא יוצא מהכלל לבוא ולהשתתף בשמחת הלמברטה.
y9853

הודעהעל ידי AKICHU » ד' אוגוסט 26, 2009 9:57 pm

y9853 כתב:אני רוצה להפנות את תשומת לבכם להודעה של יו"ר מועדון החמש ב CF, בה הוא מזמין את כל מועדוני הרכב באשר הם, להניח לכל היריבויות האישיות, ובאווירה של פיוס ואחווה לקחת חלק באירוע השקת הלמברטה שלי בירושלים.

והנה גם הקישור להודעתו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2231290#post2231290

יוני.

מענין רק אני לא רואה שום הזמנה כזאת? יוני על מה אתה מדבר?
אירית
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי השושנים » ה' אוגוסט 27, 2009 5:10 pm

כל אחד רואה מה שהוא רוצה, את שלי אמרתי ולא חייבים להסכים!
סמל אישי של המשתמש
השושנים

הודעהעל ידי zeev » ו' אוגוסט 28, 2009 9:28 am

בוקר טוב רן
ההערה לא ברורה דיה , מדובר על איזו הזמנה שגם מי שמתאמץ לא מוצא אותה , ויוני הרי פרסם כדי שנראה , היתכן כי ידו של הדיקטטור הנאור במעל ? אם לא אולי ניתן לתקן את הטעון תיקון , אם כן אולי כדאי להתחיל לחשוב . - זאב
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי stam » ו' אוגוסט 28, 2009 9:53 am

stam

אכן כן

הודעהעל ידי חן.ק » ו' אוגוסט 28, 2009 11:24 am

עם עובדות אי אפשר להתווכח!
חן.ק

הודעהעל ידי zeev » ו' אוגוסט 28, 2009 12:24 pm

על איזה עובדות אתה מדבר חן .ק , הרי היה סיכום ברור ביני ובין נחום קדמיאל בעניין פרסום ההזמנה , סיכום שלא בוצע על ידו , לפני שאתה קובע עובדות מוטב שתברר פרטים , - זאב
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי V8_וחצי » ו' אוגוסט 28, 2009 12:53 pm

מועדון ה5 סירב בתוקף להגיע לאירוע ה-4 ביולי כי שמו לא נכתב במפורש בהזמנה, אז מה להגיד על זה?
ולי אישית זה נראה מזוייף בדיוק כמו הניסיון של מועדון ה5 לקרב אליהם את FS "ללא מטרה נסתרת"
סמל אישי של המשתמש
V8_וחצי
Original Gangsta

Re: אכן כן

הודעהעל ידי AKICHU » ו' אוגוסט 28, 2009 2:28 pm

חן.ק כתב:עם עובדות אי אפשר להתווכח!

בדיוק, כמו גם אין שום סיבה לההסתפק בפרשנויות אישיות, ברמזים ואמירות דיפלומטיות.
היו דיבורים בענין ונדרש נוסח מסויים.
אמנם עלתה הזמנה שהייתה מאד ייצוגית וכוללנית אך לא ברוח הדברים שנתבקשו.

ההזמנה הזאת נעלמה לה והופיעה שוב ככה בהנפת מטה קסמים, או אולי כי מישהו עלה על זה?אבל מה לעשות גוגל שומר עותקים, וכמו שאמרת חן ק. (שלא יטעו), עם עובדות אי אפשר להתווכח

כמו שאמר דימה, מועדון החמש מחק הזמנה של IVC כי שמו לא הוזכר שם, בהחלט צעד מקרב לבבות.

אז יש מי שמציע לעשות דווקא, ויש מי שמציע להתרפס, ויש כזה שמוכן להושיט את הלחי השניה (אהה סליחה זה י' הצלוב מסיפור אחר)
מה שהיה מת, צריך להמשיך הלאה
אירית
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

Re: אכן כן

הודעהעל ידי y9853 » ש' אוגוסט 29, 2009 1:12 am

AKICHU כתב:
חן.ק כתב:עם עובדות אי אפשר להתווכח!

מה שהיה מת, צריך להמשיך הלאה
אירית

אירית...
אם מה שהיה מת, וצריך להמשיך הלאה, אולי באמת נמשיך הלאה - ביחד!!
נשאיר את משקעי העבר מאחור, את המיזימות, התככנות וכל שאר הדברים הרעים מאחור, ונמשיך הלאה.
אני לא חושב שצריך להתבטל בפני האחר. ממש לא.
אני כן חושב שיש מקום לקירוב ללבות אמיתי.

לשבת ביחד, ללבן את הסוגיות, אם צריך ללכת מכות, לצעוק, להרביץ ולקלל, אבל אח"כ לנקות את השולחן, ולהמשיך ביחד, שוב, לא על ידי התבטלות של מי מכם בפני השני, אלא אחד ליד השני, שואפים קדימה אל אותן המטרות.

אני מאמין שאם תהיה היענות מצידכם לצעד אמיץ שכזה, תהיה היענות גם מהצד השני.

כן, אני מכיר גם את האפשרות שאני תמים, וזה לא יקרה, ולא תהיה היענות מהצד השני, אם כי על פניו נראה לי שדווקא אותך יהיה לי יותר קשה לשכנע להצטרף ליוזמה שלי.

בואו וננסה, אין מה להפסיד, חוץ מאחר צהריים אחד.
תרימי את הכפפה, כי מה שהיה מת, וצריך להמשיך הלאה.
y9853

הודעהעל ידי zeev » ש' אוגוסט 29, 2009 10:15 am

יוני שבת שלום .
אני לא יודע מה אירית תענה לך , לא תיאמנו עמדות , אבל ידוע לי שיש החלטה אצל הנהלת מועדון החמש לא לקיים כל קשר איתנו ,ומי שלא רוצה אותנו אנחנו לא רוצים אותו , וכדי למנוע התקשקשות מיותרת ולאפשר לכל מיני עכברושי ביבים ללכלך במיסתרים יעלה ויקום מי שצריך מן הצד השני ויצהיר בקול גדול " רוצה אני " ובעברית פשוטה כדי שלא יהיו פירושי רשי וכאלה אנחנו לא יכולים לנהל שום קשר רשמי עם חברים שם כי לא החברים קובעים .
לא עם רן שושני , שלא חבר שם , ואפילו לא איתך שאתה כן חבר, אבל לא זה שקובע משהו , אז הואיל והרכבת נוסעת והנופים משתנים , יתכן שגם שם יום אחד ישתנה משהו ועד אז אל תלחצו עלינו הכדור לא אצלנו , ותמיד זכור , לטנגו צריך שניים . שלך כתמיד . - זאב
zeev
צוות הניהול

הקודםהבא

חזור אל פורום אספנות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים