על ידי zeev » ג' נובמבר 10, 2009 5:44 pm
אני אסביר . בשנת 1989 נקבעה תקנה של משרד התחבורה בזו הלשון , רכב אשר לא יעבור מבחן רישוי עד 30.04.91 יורד מן הכביש ורשיונו יבוטל . עד כאן ציטוט מן ההודעה בהנחה ואני זוכר טוב , מכל מקום זה היה הרעיון .
תדהמה אחזה את אספני הרכב המעטים אשר היו אז בישראל , מועדון החמש היה בשנותיו הראשונות , ולמרות זאת נשכר עו"ד עד כמה שאני זוכר אמריקאי אשר פעל ועזר לקדם את הנושא , את המהלך אז הוביל היו"ר השני של מועדון החמש מר יוסי בראל , לא ברור לי באיזו מידה אבל היתה גם נגיעה של מיודעינו בני הספל , עד כאן הרקע בקיצור .
הסיבה האמיתית להגבלת שעות הנסיעה בבוקר הייתה הפחד של בכירי משרד הרישוי אשר חששו שרכב איטי ומיושן יאט את התנועה בשעות העומס , ממשרד התחבורה הייתה גם דרישה להגביל את השימוש ברכבים אלה גם בין 17 - 19 הצעה אשר נפלה מהטעם שאם לא נוסעים לעבודה בבוקר לא חוזרים אחה"צ , ההגבלה כידוע נשארה רק בבוקר , נושא הביטוח המוזל התקבל שנים לאחר מכן שוב בחישוב של נסיעה רבע שבוע בלבד .
לכן כאשר קמים " אנשים טובים " וטוענים לביטול ההגבלה , ללא ספק תבוטל גם ההטבה , נדמה לי שאין חולק ,ההגבלה היא לטובתנו , עוד אוסיף מה שכתבנו לא אחת , רכב אספנות לא יכול לשמש תחליף לתחבורה זולה .
ציפיתי מיו"ר של גוף ( כל גוף ) לדעת את ההסטוריה של האירגון אותו הוא מייצג .
ולך רנצוק ידידי רק אעיר תלוי מי .
במה שקשור לאופנועים כבר כתבתי טיפל מועדון ישראלי לאופנועים קלסיים .
אני מקוה ששפכתי מעט אור בעניין זה . - זאב