הודעה לחברים : האמת על הנכתב בשרשור שפתח ליאור ברוך

הבמה שלכם לכל נושאי האספנות בארץ ובעולם

הודעה לחברים : האמת על הנכתב בשרשור שפתח ליאור ברוך

הודעהעל ידי zeev » ד' דצמבר 29, 2010 11:44 am

חברים וחברות , זה מספר ימים שאני עוקב בעניין רב אחר ההתכתבוית בשרשור שפתח ידידי ליאור ברוך ב - cf ואני מתכוון לשינויים במיסים .
על פי הודעת דובר מועדון החמש , המכס ומשרד התחבורה הם שיזמו את הקמת הועדה , עד כאן ציטוט או לחילופין דבר הדובר .
העובדות כפי שהן ידועות לי שונות לחלוטין , מועדון החמש פנה בעניין זה למשרד התחבורה וגם הפעיל לחצים על מנת לקיים ועדה בעניין האספנות והשינויים במכסים , ולא רק זה אלא שלפחות בכיר אחד מחברי המועדון ישב בועדה ( לדעתי יותר מאחד גם אם כונה שם אחרת ) מבלי לחוות דעה עדיין אם כל המלצות הועדה ייטיבו או ירעו לנושא האספנות בישראל אין חולק כי העניין כולו נעשה בהסתר ורק קומץ קטן מחברי החונטה היה בסוד העניין .
לצערי מן הנתונים עולה כי שוב יהנו מן השינויים בעלי השררה ואילו הצעירים אלה אשר מתחילים את דרכם מיד עם ההתחלה ישלמו יותר עבור תחביבם , מעניין מדוע .
חייב אני לציין שאין זאת הפעם הראשונה בה פועל מועדון החמש כפי שפועל , אוכל להזכיר שוב את הפרשה האומללה בעניין התקינה לרכב אספנות והידועה יותר כפרשת נמרי קיפניס , דרך הפעולה מוכרת וזהה , חייב אני לציין כי ברור לחלוטין שמועדון החמש מייצג את חבריו משלמי המיסים בלבד , הבעיה שלמעשיו או מחדליו יש השלכות על כולנו וחבל , שוב הופעל המועדון הזה לטובת קובץ קטן על חשבון כלל אספני ישראל .
ובמה שקשור למר בני זהר לא ברור מה חלקו בעניין זה , נראה כי היום " קברניטי " מועדון החמש ישמחו אם יקח על עצמו חלק מן הפעילות בעניין זה בעבר , אני מודה כי זה לא המיידע היחיד שיש לי בעניין זה , לצערי הפרטים עצמם לא יותר טובים , בהתאם להתפתחות המצב בעניין אחשוף פרטים נוספים ולפי הצורך גם שמות .
אני מצפה מגוף ארצי אשר מכבד את עצמו ( מה שלא נראה בשנים האחרונות ) לעבוד בשקיפות מלאה לא להסתיר , דברים הרי מתגלים .
לסיכום נראה שוב בפעם המי יודע כמה נעשית פעולה למען בודדים על חשבון רוב העוסקים בתחביב בישראל .
הנושא סבוך ויתכנו שאלות או הבהרות אתן במידת הצורך .
zeev
צוות הניהול

Re: הודעה לחברים : האמת על הנכתב בשרשור שפתח ליאור ברוך

הודעהעל ידי kobyiso » ד' דצמבר 29, 2010 11:57 am

אני לא מבין,מדוע משרד התחבורה אינו מקיים פגישות אלה בפורום קבוע
של כל העמותות או הגופים הפעילים בארץ בכל החלטה או ישיבה או הדיון.
אני חושב שדבר זה יפתור בעיות כאלה ואחרות במיוחד בנושאים כאלה ויגרום לעשייה השלילית
להעלם.
אין ספק שכל הגופים מושכים לכוון זה או אחר ויש המון מניעים שאינם כשרים או אינם טובים לרווחת כלל האספנים
חבל שכמו כל דבר בארץ שלנו יש תככים מזימות וכאבי ראש והרגשה של "ללכת עם הראש בקיר"
בשתי מילים
גועל נפש
סמל אישי של המשתמש
kobyiso

הודעהעל ידי AKICHU » ד' דצמבר 29, 2010 12:05 pm

מועדון החמש בכל הזדמנות גם מול הרשויות טוען שהוא הבר סמכא היחידי בתחום ורק אתו מדברים.
הפעולות שנעשות, נעשות בחדרי חדרים מהסיבה שהן לא תטורפדנה ולקצור את התהילה סולו.

בהנחה שלא כך היה הדבר, ובאמת הדברים הונחתו עליהם, מן הראוי היה שיקימו קול זעקה, יתעלו על עצמם ויבקשו לשתף פעולה יחד אתנו ומועדונים אחרים בעלי עניין מול הרשויות
אירית
טיפ לחיים : אף פעם אל תטוס בחברת תעופה שטייסיה מאמינים בגלגול נשמות
אושר משמעו: בריאות טובה וזכרון דפוק .
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי zeev » ד' דצמבר 29, 2010 12:12 pm

בעניין זה אני מעט חולק עלייך , בהרכבו הנוכחי של מועדון החמש לא הייתי רוצה לשתף פעולה עם אנשים מן הסוג האמור , הרי הצעה מסוג זה העלתי לפני זמן רב בפני אבי נוף שהיה אז שם היו"ר , וראי נא אלו תוצאות .
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי kobyiso » ד' דצמבר 29, 2010 12:22 pm

זאב,אני חולק עליך
אני חושב שליצור לובי של כל הגופים אפילו אם יש לך ספקות כלפי קברטינים
של הגופים השונים ימנע משרפות וריבים כאלה.
עכשיו חוץ מהגזרות הלא הגיוניות האלה גם יווצר מלחמת יהודים
שוב בין הגופים השונים.
אני אומר
שקיפות ולובי אחיד ויחס אחיד לכולם.
כולם גם ככה פועלים לאותה מטרה
סמל אישי של המשתמש
kobyiso

הודעהעל ידי zeev » ד' דצמבר 29, 2010 12:39 pm

קובי יקירי נראה כי לא הבהרתי עצמי היטב , אני פניתי לאבי נוף מספר חדשים לאחר שנבחר כדי להקים גוף משותף כלפי הרשויות , אתה מבין ודאי שתשובה לא קבלתי עד היום , תוכל לנחש למה ?
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי zeev » ד' דצמבר 29, 2010 12:52 pm

אגב קראתי שוב בהודעה 95 ב - cf כי המכס ומשרד התחבורה הם שמינו את הועדה , האם הדובר עדיין חושב כך , האם זה המידע היחיד שיש לו , ואולי זה מה שסופק .
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי AKICHU » ד' דצמבר 29, 2010 1:08 pm

מזכיר לי את הדובר הנאמן של סאדם חוסיין טארק עזיז, שעל פי דיווחיו: עיראק השמידה את מדינת ישראל את ארה"ב וכבשה את הירח - הוא לפחות לא נפנף בתעודת עיתונאי על מנת להוכיח דיווח אמין ויושרה מקצועית
אירית
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי רועי צוקרמן » ד' דצמבר 29, 2010 1:12 pm

האם ייתכן שמועדון ה-5 מנסה לטייח את מעורבותו בנושא ולהסיט את תשומת הלב לבני זהר, מכיוון שהוא מבין שמדובר
בהחלטה שתפגע בחלק נכבד מחברי המועדון ובאספנים רבים מאוד שאינם חברי מועדון ה-5? סתם תהייה...
רועי צוקרמן
צוות הניהול

הודעהעל ידי AKICHU » ד' דצמבר 29, 2010 1:25 pm

נו זה ברור
הרי בני זהר ידוע כמתהדר בנוצות של אחרים, האיש חיי בפנטזיה מתמשכת שמישהו בכלל סופר אותו.
למועדון החמש מאד נוח להסיט את האש לכיוונו של בני זהר בתקווה שהעם ירד ממנו ממועדון החמש.

שהרי מדוע מועדון החמש נמנע מלפרסם עד עכשיו את הענין מאז אפריל השנה, וליתר דיוק 27 בו יום הישיבה של הוועדה המכובדה אם באמת נחתה עליו גזרה? כבר אז ידע על מה מדובר, הדבר הכי טבעי היה הוא, להקים קול זעקה ולפעול נגד זה.
אבל לא הם לא עשו דבר למה?
כי לדעתם יש שם הישג ואילו היו מפרסמים את זה טרם עת היה חשש שמשרד התחבורה היה חוזר בו מ"ההטבות""

אהה ועוד משהו, החיילים הנאמנים של מועדון החמש קבלו צו שמונה להוריד את השרשור למטה, ובראשם החלוצה "נהגת שוטים" המהוללה

אירית
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי zeev » ד' דצמבר 29, 2010 1:32 pm

אני חוזר שוב , מועדון החמש הוא שבקש את קיום הישיבה האמורה , לא רק בקש גם לחץ לקיים .
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי רועי צוקרמן » ד' דצמבר 29, 2010 2:01 pm

ולכן התהייה - מדוע פתאום זה עניין של מישהו אחר? האם מועדון ה-5 סבור שחבריו לא מרוצים מה"הישג"?
האם ההבנה הזו הגיעה רק עתה וזו סוג של הכאה על חטא, או שמא הם פעלו מלכתחילה בניגוד ברור לאינטרסים
של אספני הרכב (במועדונם בפרט ובישראל בכלל), ולכן הסתירו מהתחלה ועד היום?
רועי צוקרמן
צוות הניהול

הודעהעל ידי zeev » ד' דצמבר 29, 2010 2:41 pm

נכון רועי , מועדון החמש כבר מזמן לא מייצג את אספני הרכב בישראל , ואפילו לא את אספני הרכב במועדון שלהם , זאת אומרת את רובם , אנשים משלמים שם דמי חבר כדי שתסלח לי על הביטוי ידפקו אותם , אין ספק שהיום גוף זה מייצג רק את החונטה , אגב ככזה האמת היא לא בדיוק נר לרגליו בשרשור זה , הנה הזדמנות לתביעה בגין לשון הרע , לא ?
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי AKICHU » ד' דצמבר 29, 2010 2:43 pm

הפעם אני חולקת עליך זאב
החברים שם משלמים על מנת לקבל לחם שעשועים, את מה שמעניין היום את 90% מהמועדון זה הפן הבידורי שלו, כמה שיותר מסיבות ככה טוב יותר
אירית
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי רועי צוקרמן » ד' דצמבר 29, 2010 8:40 pm

האם מועדון ה-5 ידע על הכוונות של משרד התחבורה? שפטו בעצמכם ממסמך שהגיע לידינו מגורם במשרד. שם מקבל המכתב והחתום עליו נמחקו כדי לא לחשוף את המעורבים:

"מר---------צהריים טובים.,

תודה על מכתבך.

בתאריך 1 בפברואר, 2010 מונה צוות עבודה לקידום סוגיות שונות באשר לרכבי אספנות. הצוות האמור מונה בעקבות פניה ולחצים של מועדון החמש אשר בראשו מר נחום קדמיאל שהתמנה אף כחבר בצוות.

הצוות האמור מורכב מנציגי המכס,משרד התחבורה,המשרד לאיכות הסביבה,מועדות החמש ונציג ציבור (שגם הוא אספן)

הצוות האמור צריך לתת פתרונות לסוגיות שונות בתחום האספנות".

המכתב הזה נשלח באפריל 2010 (ההדגשה לא במקור)

אז המועדון ידע, או לא ידע?
רועי צוקרמן
צוות הניהול

הבא

חזור אל פורום אספנות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים